Ακόμα ένας χωριανός μας με ευαισθησίες!

Ο Γιώργος Χατζηαντωνίου είναι ένας ακόμα χωριανός μας που ζει στην Αθήνα αλλά μια συνιστώσα του είναι του βρίσκεται αγκυροβολημένη στο χωριό του. Και είναι αυτή που τον ευαισθητοποιεί και τον κάνει να ανακαλύπτει τρόπους για να βοηθήσει τον τόπο που γεννήθηκε και τους ανθρώπους του.

Πριν λίγους μήνες έγραψε τη Βιβλιοθήκη μας μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και συνδρομητή του περιοδικού που εκδίδει “Η ΦΥΣΗ” αναλαμβάνοντας να πληρώνει ο ίδιος τη συνδρομή. Είναι δε πολύ ευχάριστο να βλέπεις τα παιδιά, περιμένοντας τη σειρά τους στη μουσική, να φυλλομετρούν τα τεύχη του.

Τελευταία μαθαίνοντας ότι το αγροτικό ιατρείο δεν είχε εκτυπωτή για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όσων προσβλέπουν στις υπηρεσίες του σκέφθηκε να στείλει έναν καινούριο. Επειδή όμως είχαν ακουστεί διάφορες φήμες (ίσως και ψευδείς) ότι κάποια είδη απ’ τον εξοπλισμό του (τον οποίο είχε προμηθεύσει ο αείμνηστος Αθανάσιος Νικέλλης) είχαν μεταφερθεί στο Κ.Υ.  αποφάσισε να “χρεώσει” τον εκτυπωτή στην Βιβλιοθήκη με την υποχρέωση αφενός να τον εγκαταστήσει στο αγροτικό ιατρείο και αφετέρου να είναι υπεύθυνη για τη σύμφωνα με τη θέληση του δωρητή χρήση του.

Δυστυχώς όμως αυτή την περίοδο δεν υπάρχει γιατρός τοποθετημένος στο χωριό μας. Η Βιβλιοθήκη θα ενημερώσει τη Διευθύντρια του Κ.Υ. για τη διαθεσιμότητα του εκτυπωτή και θα ενεργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες της.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.