Για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

Τοποθετήθηκαν επιτέλους τα κάγκελα της παλιάς γέφυρας στην είσοδο του χωριού τα οποία εδώ και αρκετούς μήνες είχαν πέσει συγκρατώντας απ’ τα χειρότερα ένα αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία απ’ τα τρία κομμάτια που τοποθετήθηκαν το ένα (το κανονικά βαμμένο) είναι από αυτά που έπεσαν και δεν είχε στραπατσαριστεί πολύ με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η επισκευή. Τα άλλα δυο είναι καινούρια φτιαγμένα από μασίφ (συμπαγές σίδερο) όπως ακριβώς ήταν τα αρχικά της γέφυρας (ενώ αυτά που είχαν τοποθετηθεί απ’ το Δήμο ύστερα από προηγούμενο τρακάρισμα ήταν από κουφωτό σίδερο).

Το συνολικό κόστος ανέλαβε το τοπικό συμβούλιο (αφού ο Δήμος αδιαφορούσε για την επίλυση του προβλήματος) και πληρώθηκε από τα χρήματα που εισπράχτηκαν απ’ το λάδι της “Τζίβας”.

Επίσης εδώ και αρκετές μέρες έχουμε δει ότι επανατοποθετήθηκαν δυο απ’ τις πινακίδες  οδικής σήμανσης που -όπως είχαμε επισημάνει- ήταν πεσμένες στο πλάι του δρόμου προς τα Βατερά. Η απορία μας είναι γιατί οι υπόλοιπες έμειναν …αραχτές στο χώμα. Μια ακόμα απόδειξη ότι στον τόπο μας ο κανόνας είναι να κάνουμε μισές δουλιές.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κάνοντας τον συνήγορο του (διαβόλου) Δήμου…….έρχομαι να αναρωτηθώ….Κανονικά η αποκατάσταση και η επισκευή του γεφυριού δεν έπρεπε να επιβαρύνει τον οδηγό ή την ασφάλεια του οδηγού,ο οποίος ευθύνεται για την καταστροφή???Και μήπως τα χρήματα από το λάδι θα έπρεπε να διατεθούν στην κάλυψη αναγκών του σχολείου????Λέω……μήπως!!!!!!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    σωστος

    υπαρχει ελεγχοσ κ κρατος ????

    γιαταμπαζα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.