Τίμησε τους εθελοντές

Η τοπική κοινότητα Βρίσας κατά τον προχτεσινό χορό του Συλλόγου των εθελοντών αιμοδοτών με μια συμβολική ενέργεια τίμησε την εθελοντική δραστηριότητα στην περιοχή της. Συγκεκριμένα απένειμε την παρακάτω πλακέIMG_20160808_162738τα στον εθελοντή Παναγιώτη Μαυρέλλη, ο οποίος παρά τις οχτώ δεκαετίες που τον βαραίνουν, πρωτοστατεί σε κάθε εθελοντική εξόρμηση.

Σημείωση:  Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναγιώτη για την αυθόρμητη εθελοντική του προσφορά. Αξίζει και ένα μπράβο στο τοπικό συμβούλιο που έμπρακτα με την ενέργειά του αυτή αναγνώρισε την προσφορά του και γενικότερα την προσφορά του εθελοντισμού στον τόπο μας.

Με καλή διάθεση όμως θα παρατηρήσουμε ότι ο εθελοντισμός δεν εξαντλείται μονάχα στον τομέα του περιβάλλοντος και ως εκ τούτου είναι άστοχη η πρόταση στην πλακέτα “…για ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο περιβάλλον”.  Ο εθελοντισμός καλύπτει κάθε τομέα ανθρώπινης δραστηριότητας (το αποδεικνύει το γεγονός ότι η απονομή έγινε στη διάρκεια του χορού των εθελοντών αιμοδοτών) και για τούτο θεωρούμε ότι η σωστή πρόταση θα ήταν “…για μια καλύτερη ποιότητα ζωής”. Για να μην υποβαθμίζουμε τις εθελοντικές δραστηριότητες.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.