Εθελοντική αιμοδοσία

Την προσεχή Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 0 Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών της ευρύτερης περιοχής μας “Άγιος Παντελεήμων” πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Βρίας από τις 4.00 ως τις 9.00 το απόγευμα.

Καλούνται οι εθελοντές αιμοδότες της περιοχής μας -και όσοι ακόμα δεν ξεκίνησαν αν και μπορούν να αιμοδοτήσουν-  να προσφέρουν το μεγαλύτερο δώρο ζωής, σε ώρα ανάγκης, στον εαυτό τους, στα μέλη της οικογένειάς τους και σε όλους τους συνανθρώπους μας, μια μονάδα αίματος. Η προσφορά γίνεται με τη βεβαιότητα που προσφέρει η ύπαρξη του καταστατικού του Συλλόγου ότι αν ποτέ χρειαστεί αίμα θα το έχει οπωσδήποτε και ότι τη διάθεση του αίματος που έχει προσφέρει την διαφεντεύει  ο ίδιος και όχι το οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.

αιμοδοτεςΕίναι σημαντικό σε μια δύσκολη ώρα ανάγκης μέσα στα λοιπά προβλήματα και τρεξίματα που δημιουργούνται, μέσα στο άγχος και τη στεναχώρια που τα συνοδεύουν, να έχει την ηρεμία και τη βεβαιότητα για τη διαθεσιμότητα του αίματος που τυχόν θα χρειαστεί.

Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνεται στους νέους που προσωρινά ή μόνιμα διαμένουν μακριά απ’ την περιοχή μας και τώρα βρίσκονται εδώ να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία της αιμοδοσίας για να δημιουργήσουν ένα απόθεμα αισιοδοξίας και προστασίας για τους δικούς τους ανθρώπους.

Επίσης πρόσκληση απευθύνεται και προς τους αλλοδαπούς που διαμένουν χρόνια στην περιοχή μας και ζουν αρμονικά ανάμεσά μας να συμμετάσχουν στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί η επάρκεια αίματος για όλους, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα το χρειαστεί και προπαντός γιατί κανείς δεν γνωρίζει όταν το χρειαστεί αν οι φίλοι και οι γνωστοί του, στων οποίων τη βοήθεια ποντάρει, θα μπορούν να αιμοδοτήσουν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.