Μας ξεγέλασε!

Για τον καιρό ο λόγος! Σήμερα, του Αγίου Γεωργίου, το πρωί ο καιρός ήταν πολύ καλός και η λίγη συννεφιά βοηθούσε με το να μετριάζει την ένταση του ήλιου.

20160502_114042

Η διανομή τελειώνει!

Έτσι το πανηγύρι ξεκίνησε με άριστους οιωνούς. Μαζεύτηκε πολύς κόσμος, ιδιαίτερα έντονη η παρουσία ξένων -μη βρισαγωτών-, το φαγητό ετοιμάστηκε (ήταν εξαιρετικό), προετοιμάστηκε η διανομή του με το να τοποθετηθεί σε μπωλ με καπάκι πριν την έναρξή της, ήρθαν τα άλογα (τα περισσότερα από ανήλικους) και οι παρέες απλώθηκαν στο χώρο και στα παρακείμενα κτήματα. Κάποιοι άναψαν και φωτιές για τη ψησταριά τους. Κατά τις δύο όμως άρχισαν οι πρώτες σταγόνες και μια ψιλοβροχούλα χωρίς να δημιουργήσει έντονα προβλήματα.

Κατά τις επτά το απόγευμα όμως -ώρα επιστροφής των ιππέων- πάλι έβρεξε λίγο και το πρόβλημα δεν ήταν τόσο για τους ιππείς όσο για τους καφετζήδες που έχουν κάνει τη σχετική προετοιμασία.

Οι δύσκολες στιγμές και αποφάσεις για τους καφετζήδες!

Και λίγο φλας μπακ!

Scan_Pic0028

Στον Άη Γιώργη το 1952 με το κεντητό “πευκέλ(ι)” στο σαμάρι του γαϊδουριού

Scan_Pic0036

Η παρέα στο πανηγύρι του Αγ. Γεωργίου το 1952. Γυναικοκρατία! Καθιστός ο Π. Ιατρέλλης στον οποίο ανήκουν και οι δυο φωτογραφίες.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.