Βαφτίσεις!

Ο Αντώνης Δημ. Σφούνης και η σύζυγός του Πόπη βάφτισαν το πρώτο τους παιδάκι, στην Κρήτη. Και το όνομα αυτού: Δημήτρης.

Να σας ζήσει και να το μεγαλώσετε όπως λαχταράτε. Ο συνονόματός του παππούς να φροντίσει να του δώσει και λίγη …Μυτιληνιά παιδεία!

Υπάρχουν όμως και άλλες βαφτίσεις που έγιναν στις 8 του μήνα αλλά τα πλήρη στοιχεία τα μάθαμε μόλις σήμερα. Να σημειώσουμε ότι η σελίδα μας προτιμά να μην αναφέρεται σε κάποιο γεγονός αν υπάρχει συγκεχυμένη πληροφόρηση με ορατό το κίνδυνο να γίνουν λάθη.

Ευτυχείς ιδιαίτερα ο παππούς Άρης και η γιαγιά Αύρα Γεωργάκα-Βάκουλη οι οποίοι την ίδια μέρα βάφτισαν τρία εγγονάκια!!!

Η Κόρη τους Μεταξία και ο σύζυγός της Δημήτρης Τζιάνας βάφτισαν τις δίδυμες κορούλες τους. Την Αύρα-Γαβριέλα βάφτισε ηΈρση Γ. Μαργαρίτη. Τη Νίκη -Μιχαέλλα βάφτισε η Κρίστι Αλμπάνη (κόρη της Μυρσίνης Διαμ.Πορτογλή)

Μαζί στον Ταξιάρχη Μανταμάδου ο Χαρίλαος Πατσατζής (εγγονός του ψάλτη μας) βάφτισε την κορούλα του γιου των Βάκουλη Κώστα και της Αθηνάς Παπανδρέου. Το όνομά της Αναστασία.

Να σας ζήσουν και να γεμίσουν χαρά τη ζωή γονιών, παππούδων, γιαγιάδων αλλά και αναδόχων.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Βαφτίσεις!

  1. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    TO ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.