Θα ολοκληρωθούν τα πεζοδρόμια;

Εδώ και καιρό έχουν σταματήσει οι εργασίες πλακόστρωσης των πεζοδρομίων στα Βατερά(το παράδοξο θα ήταν να είχαν …ολοκληρωθεί). Από έγκυρη πηγή μάθαμε ότι το έργο σταμάτησε γιατί ο εργολάβος έχει “λαμβάνειν” σημαντικό χρηματικό ποσό από το Δήμο. Μας είπαν επίσης ότι τα χρήματα αυτά (από το ΕΣΠΑ) ο δήμαρχος τα κατέθεσε στην Τράπεζα της Ελλάδος όπως τον υποχρέωνε ο νόμος.

Το κακό είναι ότι ο εργολάβος εγκατέλειψε σημαντικές ποσότητες υλικών και μπάζων κάτω από τα αλμυρείκια του παραλιακού δρόμου (δεν ξέρουμε αν νόμιμα είχε καταλάβει τους χώρους αυτούς)

Επειδή το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ που ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο υπάρχει κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί ποτέ το έργο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Θα ολοκληρωθούν τα πεζοδρόμια;

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αμα δειτε οτι δεν προκειτε να ολοκληρωθει το εργο φωναξτε τους εθελοντες να το ολοκληροσουν (ΙΔΕΑ)!!!! ή τους μαγαζατορες και επιχειριματιες των βατερων να τσονταρουν για τελιωσει το εργο. Αλλα ξεχασα οι τελευτεοι δεν εχουν καμια αναγκη ουτε υποχρεωση γιατον απλουστατο λογο οτι πιεσαν καταστασεις και προσωπα για να φτιαχτει πρωτα μπροστα στα μαγαζια τους .-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.