Ένα ενδιαφέρον άρθρο του Ακ. Κελεπερτζή

Ένα ενδιαφέρον επιστημονικό άρθρο του Πολιχνιάτη καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Ακίνδυνου Κελεπερτζή δημοσιεύει σήμερα το “ΕΜΠΡΟΣ” και μας το προτείνει ένας ψευδώνυμος αναγνώστης μας (Τί έρωτας αλήθεια με τις κουκούλες!) στη διεύθυνση http://www.emprosnet.gr/blogs/arthra/65165-endeixeis-gia-tin-yparxi-ygroy-tropikoy-klimatos.

Στο τέλος των όσων πολύ σημαντικών επιστημονικών πληροφοριών παραθέτει ο κ. Κελεπερτζής καταλήγει: Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ως Καθηγητής Ερευνητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και ως Πρόεδρος της Γραμματείας Φίλων του προταθέντος για κατασκευή Κέντρου Έρευνας και Πολιτισμούς Βρίσας, ότι είναι λυπηρό που ορισμένοι των τοπικών επιστημονικών, δημοτικών περιφερειακών και άλλων φορέων της Λέσβου, λόγω οικονομικού ανταγωνισμού απέτρεψαν με ενέργειές τους την κατασκευή του κέντρου της Βρίσας.

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον κ. Κελεπερτζή για όσα γράφει -αν και κάποιος που γνωρίζει καλά τα πράγματα θα πρέπει κάποτε να αναφέρει ονόματα- αλλά νομίζουμε ότι δεν ευθύνονται μόνο τοπικοί παράγοντες. Ευθύνεται και το Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Και μάλιστα πολύ!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ένα ενδιαφέρον άρθρο του Ακ. Κελεπερτζή

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    όλο λέει Θα μιλήσει και όλου σιωπά…ίσως δε έχει κάτι να πει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.