Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Συλλόγου της Αθήνας

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Συλλόγου της Αθήνας για το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου μας έστειλε ο Γραμματέας του Συλλόγου Κώστας Σταυρινός και το δημοσιεύουμε

             ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΡΙΣΑΓΩΤΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ 

                             ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Α’  ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2012 

 Η  εκλογοαπολογιστική Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ στο ξενοδοχείο GOLDEN AGE (Μιχαλακοπούλου 57. Σταθμός Μετρό: Μέγαρο Μουσικής) Στις εργασίες της Συνέλευσης  περιλαμβάνονται, εκτός από τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ και την εκλογή νέου Δ.Σ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η απονομή του βραβείου ΡΕΝΑΣ ΣΙΓΙΩΡΓΗ . 

Σημείωση:

Πληροφορούμε τους  Βρισαγώτες , που επιθυμούν να παίρνουν και τα παιδιά τους ή ακόμα και τα εγγόνια τους το περιοδικό του Συλλόγου μας, ότι, εάν έρθουν στη Γεν. Συνέλευση, μπορούν να το πάρουν δωρεάν, αλλιώς πρέπει να μας δώσουν όνομα και διεύθυνση, για να το στέλνουμε  ταχυδρομικά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6974308135 – 210 6540808                           

                                 ΕΚΔΡΟΜΕΣ  ΑΝΟΙΞΗ 2012 

1)    Εκδρομή 4ήμερη 1-4  ΙΟΥΝΙΟΥ  2012   

ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ- ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΣΟΥΦΛΙ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ-ΣΜΙΝΘΗ-ΕΧΙΝΟΣ-ΞΑΝΘΗ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ-ΚΑΒΑΛΑ. Τιμή κατ΄άτομο 200 ευρώ.(μονόκλινο 248) Στην τιμή περιλαμβάνονται: εκδρομές-περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν, διαμονή τρία βράδια σε ξενοδοχείο Α’κατηγορίας<<FILIA>>στην περιοχή της Κομοτηνής. Ημιδιατροφή(τρία πρωινά, τρία δείπνα).Εισιτήρια του τρένου για τη διαδρομή στα θρακικά -Τέμπη. Αρχηγός-συνοδός του πρακτορείου.

2)            Εκδρομή μονοήμερη Σάββατο 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 

ΑΡΚΙΤΣΑ- ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ- ΑΙΔΗΨΟΣ-  ΩΡΕΟΙ-  ΠΕΥΚΙ  ΕΥΒΟΙΑΣ.Τιμη  κατ’ άτομο 20 Ε (δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο για το φέρυ μποτ Αρκίτσα-Αιδηψό).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.