Για το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου

Με αφορμή το σχόλιο του γιατρού κ. Κώστα ο οποίος αναφέρει πληροφορίες ότι κλείνουν τα Κέντρα Υγείας Άντισσας και Πολιχνίτου παραθέτουμε παρακάτω την απόφαση του υπουργού όπως αυτή δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.  Η απόφαση αναφέρει για το νησί μας τα Ιατρεία Καλλονής, Μήθυμνας και Παπάδου ως υφιστάμενες μονάδες υγείας του ΕΟΠΥΥ οι οποίες τώρα μεταφέρονται στις υγειονομικές Περιφέρειες. Νομίζω ότι τα Κέντρα Υγείας υπάγονταν στο Νοσοκομείο και άρα στις ΔΥΠΕ και επομένως η απόφαση αυτή δεν πρέπει να τα αφορά. Επειδή όμως δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα και πιθανόν να κάνω λάθος καλά θα ήταν κάποιος γιατρός ή κάποιος αυτοδιοικητικός να μας ενημερώσει. Παραθέτω το απόσπασμα της υπουργικής απόφασης που μας αφορά:
Κατανέμουμε χωροτάξικα, ανά Υγειονομική Περιφέρεια, τις υφιστάμενες Μονάδες Υγείας
του ΕΟΠΥΥ, που μεταφέρονται και εντάσσονται στην οργανωτική δομή των Δ.Υ.ΠΕ. της

Χώρας, ως ακολούθως:

Νομός Λέσβου

ΝΜΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Ιατρεία ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ
Ιατρεία ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Ιατρεία ΜΗΘΥΜΝΑΣ
Ιατρεία ΠΑΠΠΑΔΟΥ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Για το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου

  1. Ο/Η Stratis λέει:

    Την άποψη που διατυπώθηκε παραπάνω ότι οι μεταβολές εξαιτίας της αλλαγής του θεσμικού πλαισίου του ΕΟΠΠΥ δεν επηρεάζουν (προς το παρόν) τη λειτουργία του Κ.Υ. Πολιχνίτου ήρθε να επιβεβαιώσει φίλος αναγνώστης ο οποίος είχε την καλή διάθεση να μας στείλει τη διαπιστωτική πράξη με την οποία τίθεται σε διαθεσιμότητα το προσωπικό των μονάδων που αναφέρονται στο άρθρο. Κανένας εργαζόμενος στο Κ.Υ. Πολιχνίτου δεν συμπεριλαμβάνεται. Επομένως προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η
    Μακακια δεν παει στα βουνα

    Ξυπνηστε ρεεεεε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.