Βελτίωση!

Φωτογραφία0453

 

Εδώ και δυο χρόνια άρχισαν να κόβουν τα λιόδεντρα  (τα ξένα λιόδεντρα) και να τα πουλάνε για καυσόξυλα. Ιδανική περίπτωση για τους επιτήδειους ήταν τα εγκαταλειμμένα κτήματα. Ακόμα καλύτερα αν υπήρχε η δυνατότητα να φτάσει το 4χ4 κοντά.

Η διπλανή εικόνα δείχνει πως καταντούσαν τα λιόδεντρα!

Τώρα όμως το “έγκλημα” έχει καμουφλαριστεί. Κόβουν το λιόδεντρο αλλά αφήνουν ένα κλαδάκι ότι τάχατες Φωτογραφία0452έχουν κλαδέψει το δέντρο, το οποίο βρίσκεται βέβαια μέσα σε πυκνά πουρνάρια και σχοίνα. Και φυσικά τα ξύλα μοσχοπουλιούνται!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Βελτίωση!

  1. Ο/Η Κ. ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Αγαπητέ Στρατή
    Κρίμα για την κατάντια αυτή και ακόμη πιο πολύ για την κατάργηση των Κέντρων Υγείας- που τώρα πληροφορούμε και θέλω να το διασταυρώσεις από τους τοποικούς παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- Πολιχνίτου, Άντισσας και Πλωμαρίου!!!
    Αντ’ αυτών ιδρύονται νέα στο Παππάδο και Μήθυμνα. Οι επιτήδιοι υπάρχουν πάντα. Δυστιχώς.

  2. Ο/Η σαπλικ λέει:

    όλοι ξέρουμε τα άτομα αυτά αλλά κανείς δε κάνει τίποτα!! τους προστατεύουν γιατί αυτοί εκβιάζουν και φοβούντε μη παν στα δικά τους κτήματα!!.Υπάρχει περίπτωση χωριανού μαγαζάτορα βατερών που τους έπιασε μέσα!! αλλά προτίμησε να πάρει 500 ευρώ παρά να τους πα στην αστυνομία!! Κρίμα!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Φοβομαστε μεσαστην χωραμας

    Ξ3φτιλα

  4. Ο/Η Τα 'πηρα' λέει:

    Ασχετο……
    Ο υπονομος στο γεφυρι τρεχει εξω ενα μηνα…….
    Δεν υπαρχει κυνδινος για την Γεωτρηση τωρα??????????
    Δεν μολυνει το περιβαλον τωρα???????

    Η μηπως δεν εχουν βαλει ‘μπαχτσιδελια’ εκει κοντα ακομα.

    Αυτη ακριβως ηταν και η αντιμετωπιση των πολιτικων μας στα διαφορα προβληματα ΄’μερολιπτικη ‘ και αναλογα πως μας βολευει οπως του διαχειριστη …….και να που φτασαμε .

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Ναι πρόσεξε ο διαχειριστής φταίει για το που φτάσαμε! Εσύ μεγάλε, δίκαιε, σωστέ και αμερόληπτε άνοιξε μια σελίδα ή ένα blogs, βάλε το όνομά σου κάτω απ’ τα γραφτά σου και άιντε να σε καμαρώσουμε και τότε θα δεις πόσα απίδια παίρνει ο σάκος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.