Συνέχεια

"/>

Τα προβλήματα του Κ.Υ. Πολιχνίτου (και όχι μόνο)

Δημοσιεύουμε ένα απόσπασμα από δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί (κατά κύριο λόγο) στο Κ.Υ. της περιοχής μας

Συνεχίζονται τα προβλήματα στα αγροτικά ιατρεία του νησιού, με τους γιατρούς να πηγαινοέρχονται από μέρος σε μέρος στην προσπάθεια που γίνεται να καλυφθούν τα κενά που παρατηρούνται. Οξύτατο πρόβλημα αντιμετωπίζει η περιοχή του Πολιχνίτου, όπου δεν υπάρχει ούτε ένας αγροτικός γιατρός, με τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας, Χριστίνα Χριστοπούλου, να υποστηρίζει ότι παρά τις εκκλήσεις της, η κατάσταση δεν έχει διαφοροποιηθεί εδώ και καιρό.

Τα κενά του Πολιχνίτου και της Άντισσας καλύπτουν γιατροί από την Καλλονή. Μάλιστα σε γραπτή απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου που κοινοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου, σημειώνεται ότι αυτή αποφασίζει τη μετακίνηση γιατρών του Κέντρου Υγείας Καλλονής προς τα Κ.Υ. Πολιχνίτου και Άντισσας για υπηρεσιακή υπόθεση (ιατρική εξέταση ασθενών) για το μήνα Φεβρουάριο του 2014.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι γιατροί Μακρή, Κομνηνού, Μόσχου, Καζαντζή, Κουρόγλου, Περιβολάρης θα κάνουν από μία εφημερία στο Κ.Υ. Πολιχνίτου και οι Νικολάου, Γεωργόπουλος, Σταθάκης και Πλωμαρίτης από δύο. Στο Κ.Υ. Άντισσας θα κάνει μία εφημερία ο κ. Περιβολάρης και από τρεις οι κ.κ. Σταθάκης και Κουρόγλου.

Τα χειρότερα
Στον Πολιχνίτο σύμφωνα με τη διευθύντρια του εκεί Κ.Υ., κ. Χριστοπούλου, υπάρχουν μόνο τρεις επιμελητές γιατροί που θα πρέπει να καλύψουν όλες τις ανάγκες, ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένας αγροτικός. Στη Βρίσα οι δύο οργανικές είναι κενές, όπως και η μία που υπάρχει στα Βασιλικά, καθώς και οι υπόλοιπες δύο τού Κ.Υ.. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι γιατροί που θα καλύψουν τις θέσεις της Αγιάσου, αντί για το Πλωμάρι, θα εφημερεύουν στον Πολιχνίτο για να καλύψουν τις ελλείψεις που υπάρχουν εκεί.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Τα προβλήματα του Κ.Υ. Πολιχνίτου (και όχι μόνο)

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. Η ΟΛΣΑ

    ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ .

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΗΣ

    ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΚΑΡΣΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.