Καταγγελία

Πήρα το παρακάτω επώνυμο mail. Παραλείπω το όνομα του αποστολέα αν και από το περιεχόμενο του μηνύματος σε πολλούς θα γίνει αντιληπτό.

Κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ. ΟΙ ”ΠΟΝΤΙΚΟΙ” ξαναχτύπησαν, σήμερα  διαπίστωσα ότι κάποιος/οι διαρρήξαν το αντλιοστάσιο στην “Λάκα” και έκλεψαν εργαλεια κάβουρες τσάπες σφικτήρες  γεωτρήσεων καθώς και σωλήνες  από το αρδευτικό σύστημα που είχε ο πατέρας  μου έγινε καταγγελία στο  Α/Τ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΥ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΕΙΝΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΤΟΥΣ “ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ”,

χίλιες φορές να μου ζητούσαν να τους τα χαρίσω παρά έτσι,  κρίμας

Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι κλέφτες -ανεξαρτήτως εθνικότητας- έχουν αποθρασυνθεί διότι απ’ τη μια κανένας δε νοιάζεται να τους εντοπίσει κι απ’ την άλλη κι αν εντοπιστούν, οι περισσότεροι δε φτάνουν στην αίθουσα του δικαστήριου και αν φτάσουν πέφτουν πάντα στα μαλακά.

Εκτός πολλων άλλων αιτίων φταίει και η νοοτροπία μας να μη μας ενδιαφέρει αν κλέψουν τον διπλανό μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Καταγγελία

  1. Ο/Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ λέει:

    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ , ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ , ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΑΝΕ ΟΛΟΙ.
    ΕΤΣΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ , ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ , ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ.
    “ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ….ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ”.

  2. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    Τα κρούσματα κλοπής ολοένα και αυξάνονται .Ξεκίνησαν από κόψιμο ελαιοδέντρων ,πήγαμε στα δίχτυα ελαιοσυλογής ,ακολούθησε ο καρπός της ελιάς φθάσαμε σε ζώα και έπεται συνέχεια .
    Τα αίτια πολλά (η φτώχια , η ανέχεια , η τεμπελιά και … το κακό μας το κεφάλι)
    Σήμερα το θύμα είμαι εγώ , αύριο ο γείτονας και στη συνέχεια εσύ.
    Τι να σου κάνει η Αστυνομία Η κλασική απάντηση σε κάθε καταγγελία «κάνε μήνυση κατ’ αγνώστων» Βέβαια δεν είναι δυνατόν κάθε βράδυ να βγάζουνε ‘αποσπάσματα’ στα βουνά. Μπορεί όμως να ελέγξει τα ελαιοτριβεία και να έχει μια εικόνα των σημερινών ΄μεγαλοπαραγωγών
    Υπάρχουν αλλοδαποί ,κάτοικοι του χωριού μας ,που διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ελαιοδιχτυών από έναν Βρισαγώτη νοικοκύρη παραγωγό . Μια βόλτα τις νυκτερινές ώρες στα σοκάκια του χωριού θα δεις και τους καπνοδόχους των σπιτιών που μένουν αλλοδαποί να καπνίζουν .Μεγάλη ζήτηση σε καυσόξυλα γιαυτό η τιμή τους έφθασε εκεί που πωλούνται
    Τα μεροκάματα φέτος ήταν λιγοστά λόγω μειωμένης παραγωγής πλην όμως κανείς δεν έφυγε για αναζήτηση εργασίας σ’ άλλη περιοχή της Ελλάδας .Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχουν μεγάλα αποθέματα σε … ευρά ?
    Να θυμηθούμε τον Αϊ Αγιάννη και το καρβέλι . Πεινούσε ο κακόμοιρος και ήθελε να ξεγελάσει την πείνα του .Πήρε όμως ένα δεν διάλεξε 9 θηλυκά αρνιά από το κοπάδι.
    Το κείμενό μου αυτό δεν έχει σε καμιά περίπτωση ρατσιστική χροιά .’Έχω φίλους μεταξύ των αλλοδαπών , τους δίνω δουλειά , είμαι ευχαριστημένος και με αυτούς ,κάνω παρέα μαζί τους και σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να παρεξηγηθούν οι σκέψεις μου.
    Να πούμε και για τους ‘δικούς μας λεβέντες’ που κάθε βράδυ θέλουν 5 – 6 ουίσκι , τουτέστιν 25 -30 Ε συν τους καφέδες , συν τα τσιγάρα και τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας και το μεροκάματο δεν το ξέρουν.
    Άνθρωποι που αν θελήσουν να κρεμαστούν δεν έχουν δικό τους ένα δέντρο και θα καταφύγουν σε δέντρο ξένης ιδιοκτησίας. Αυτοί οι άνθρωποι όμως πουλάνε τόνους ξύλα .
    Εν κατακλείδι θα πρέπει πρώτα τα υγιή στοιχεία των αλλοδαπών να απομονώσουν και να αποξενώσουν όλους αυτούς και εμείς με τη σειρά μας να προσέχουμε πολύ με ποιόν θα κάνουμε δουλειά , να καταγγέλλουμε στην αστυνομία κάθε πάθημά μας και πολύ περισσότερο στην τοπική κοινωνία .Και όλα αυτά πριν συμβούν τα χειρότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.