Οι Βρισαγώτες της Αθήνας κόβουν την πίτα και ψηφίζουν!

Την Κυριακή ο Σύλλογος των Βρισαγωτών της Αθήνας θα κόψει τη πίτα σε κεντρικό ξενοδοχείο (παρακάτω η πρόσκληση). Την ίδια ώρα θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασίλης Ψαριανός, ο οποίος υπηρέτησε το Σύλλογο επί πολλά χρόνια και ανέδειξε τον “Αντίλαλο” σε ένα απ’ τα καλύτερα έντυπα της κατηγορίας του δεν θα είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. Ανανέωση λοιπόν στο Σύλλογο.

Εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού-νομίζω ότι στο σημείο αυτό εκφράζω την πλειονότητα τους- θέλουμε το Σύλλογο να νοιάζεται για το χωριό και τους ανθρώπους του και να προσπαθεί χωρίς διακρίσεις για την επίλυση των προβλημάτων τους συνεργαζόμενος πάντα με τους αιρετούς εκπροσώπους του.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βρισαγωτών Αθήνας σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και στη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11       στο ξενοδοχείο GOLDEN AGE( ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΕΪΤΖ. Μιχαλακοπούλου 57, τηλ. 210-7240861-9).

Κατά τη Γεν. Συνέλευση, εκτός από την κοπή της πίτας, θα απονεμηθεί και το ετήσιο βραβείο ¨ΡΕΝΑΣ ΣΙΓΙΩΡΓΗ¨.

 Επίσης θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ, καθώς και των αντιπροσώπων για την ΟΛΣΑ.

 Παρακαλούνται γι΄ αυτό όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι για τις παραπάνω θέσεις να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 20-1- 2014 στον Γεν, Γραμματέα του Συλλόγου Κώστα Σταυρινό, γραπτά, στο γραφείο του Συλλόγου, ή τηλεφωνικά,( κιν.6974 308 135),προκειμένου να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων.

                                Για το Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασίλης Ψαριανός                        Κώστας Σταυρινός

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Οι Βρισαγώτες της Αθήνας κόβουν την πίτα και ψηφίζουν!

  1. Ο/Η Μια σκέψη..... λέει:

    ”Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασίλης Ψαριανός, ο οποίος υπηρέτησε το Σύλλογο επί πολλά χρόνια και ανέδειξε τον «Αντίλαλο» σε ένα απ” τα καλύτερα έντυπα της κατηγορίας του ”

    Όταν το συλλογικό αναγάγεται σε ατομικό και εμφανίζεται σαν επίτευγμα μάλιστα είναι πιστεύω το χειρότερο παράδειγμα για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί και να προσφέρει στο μέλλον……………………

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Μια δεύτερη σκέψη λέει ότι το απόσπασμα που επέλεξες είναι απόλυτα ακριβές. Ο Ψαριανός υπηρέτησε το Σύλλογο για 15 περίπου χρόνια. Δεν υπάρχει στην παράγραφο αυτή αξιολόγηση για το έργο του αλλά απλά διαπίστωση αδιαμφισβήτητη. Όσον αφορά τη φράση ότι ανέδειξε το περιοδικό σε ένα από τα καλύτερα του είδους του υπάρχουν σ’ αυτήν δυο διαπιστώσεις: πρώτον ότι ο Αντίλαλος είναι ένα απ’ τα καλύτερα έντυπα της κατηγορίας του (δεν φαίνεται να υπάρχει από μέρους σου διαφωνία σ’ αυτό) και δεύτερο ότι αυτό οφείλεται στον Ψαριανό. Αν συγκρίνεις τα περιοδικά πριν αναλάβει υπεύθυνος σύνταξης αυτός με τα μετέπειτα θα διαπιστώσεις την τεράστια διαφορά. Αν στον υπεύθυνο σύνταξης δεν ανήκει ένα πολύ μεγάλο μέρος του επαίνου τότε σε ποιον ανήκει; Για να σκεφτούμε αν το περιοδικό ακολουθούσε την κατιούσα πορεία δεν θα ήταν υπεύθυνος αυτός; Γιατί λοιπόν να μην του αποδοθεί ο έπαινοςως βασικού συντελεστή ης βελτίωσής του; Όσον αφορά την αναφορά άλλου αναγνώστη σχετικά με τα κείμενα του σε άλλο έντυπο, αυτή είναι σεβαστή ως προσωπική του άποψη και σε τίποτα δεν σχετίζεται με την ευθύνη του για το περιοδικό.

  2. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    O Βασίλης , θα παραμείνει και αυτός ένας ακούραστος εργάτης στο πλευρό του συλλόγου , οπως εχουν παραμείνει και οι αλλοι αποχωρίσαντες (Αναγνώστου Κ, Μαργαρίτης Γ, Σκιά Β, Σφούνης θ)-τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα για την συνεχή προσφορά τους- με το δε Βασίλη να επιφορτώνετε επιπλέον και την επιμέλεια του περιοδικού μας .

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γράφει και υπέροχα άρθρα – ο ακούραστος εργάτης-σε τοπική εφημερίδα της Μυτιλήνης ,και μέσα απο την αρθογραφία του αυτή τιμά την ιδιαίτερη πατρίδα του !!!!!!!!!!!!!!

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    μην ξεχασετε να προσκαλεσετε

    τον σηφουνακη αθανασιου κ λοιπα……..

    εξερετο το περιοδικο της βρισας

  5. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.