Η αιμοδοσία του Συλλόγου της Αθήνας

Στις 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία του Συλλόγου της Αθήνας, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Ας γίνει μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερες φιάλες αίματος.

Στο στάδιο έγκρισης του καταστατικού του βρίσκεται ο Σύλλογος αιμοδοτών Βρίσας, που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα σύλλογο με μέλη από όλη την περιοχή μας που τυπικά φέρει ως έδρα το χωριό μας.  Προσωρινός πρόεδρος του Συλλόγου ο Μπάμπης Πατσατζής, ο αγαπητός και εξυπηρετικότατος ταχυδρόμος μας. Γραφτείτε μέλη του ακόμα και αν δεν μπορείτε να δώσετε αίμα.

Και να μη ξεχνάμε ότι η αποταμίευση κυριαρχεί στη ζωή μας. Αποταμιεύουμε χρήματα για ώρα ανάγκης, αποταμιεύουμε τρόφιμα (στον καταψύκτη) για να τα έχουμε όποτε τα χρειαστούμε . Ας αποταμιεύσουμε και αίμα για τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, το φίλο μας, τον κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Σκεφθείτε πόσο άσχημα θα νοιώσουμε όταν μας προκύψει η ανάγκη για αίμα για κάποιο κοντινό μας πρόσωπο και τότε δεν μπορούμε να δώσουμε γιατί είμαστε, για παράδειγμα, λίγο κρυωμένοι.

Ας οργανωθούμε σε Συλλόγους αιμοδοσίας για να έχει το αίμα που δίνουμε μεγαλύτερη δύναμη και αποτελεσματικότητα. Μόλις εγκριθεί το καταστατικό του Συλλόγου μας θα το δημοσιεύσουμε για να γνωρίζει ο καθένας πως θα γίνεται η διαχείριση τω φιαλών του αίματος.

Διευκρίνιση: Άλλο η τράπεζα αίματος του Συλλόγου της Αθήνας και άλλο ο Σύλλογος αιμοδοτών Βρίσας. Κοινός ο σκοπός αλλά γεωγραφικά εξυπηρετούμαστε καλύτερα όταν νοιώθουμε ότι το αίμα που δώσαμε είναι …δίπλα μας. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.