Συνέχεια

"/>

Ο Στρατής Καραγεωργίου πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου

Παραθέτουμε δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ σύμφωνα με το οποίο ο Στρατής Καραγεωργίου είναι ο μοναδικός υποψήφιος (και επομένως σίγουρος) για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο νησί.

Και στ’ ανώτερα!

Στα βαθιά απ’ την αρχή

Όπως ήδη φαινόταν από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Λέσβου τής Ν.Δ. θα ήταν ο Στρατής Καραγεωργίου, ο οποίος και τυπικά, μετά τη διαδικασία ανάδειξης από ειδικό εκλεκτορικό σώμα περίπου 60 στελεχών του κόμματος την Κυριακή, θα αναλάβει τα ηνία της οργάνωσης για την επόμενη τριετία, περίοδος που ξεκινά με δυο σοβαρές εκλογικές αναμετρήσεις τους επόμενους μήνες, τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο 45χρονος γεωπόνος Στρατής Καραγεωργίου είναι στο χώρο τής Ν.Δ. απ’ το 1987, όταν ως φοιτητής εντάχθηκε στη ΔΑΠ-Ν.Δ.Φ.Κ. και στη συνέχεια στην ΟΝΝΕΔ, αναλαμβάνοντας μάλιστα και γραμματέας της Οργάνωσης Πεδίου Άρεως στην Αθήνα, αλλά και μέλος της Γραμματείας Αγροτικού της Νεολαίας του κόμματος. Ως φοιτητής διετέλεσε υπεύθυνος κινητοποιήσεων της Γεωπονικής, ενώ απ’ το 2004 συμμετείχε ενεργά και στην Οργάνωση της Λέσβου. Για δύο τριετίες (η δεύτερη του απερχόμενου οργάνου) ήταν μέλος τής ΝΟΔΕ και παράλληλα ανέπτυξε και αυτοδιοικητική δράση. Αρχικά εκλέχτηκε ως δημοτικός σύμβουλος Πολιχνίτου, το 2006, ενώ απ’ το 2011 έως σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος Λέσβου, στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ποιοι ψηφίζουν
Ο κ. Καραγεωργίου ως πρόεδρος θα κληθεί να διαχειριστεί μέσα σε μικρό διάστημα δύο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις. Ειδικά σε ό,τι αφορά στις δημοτικές εκλογές, πολλά θα εξαρτηθούν απ’ το αν θα ψηφιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα η διαίρεση του Δήμου Λέσβου, όπως έχει δεσμευτεί προεκλογικά η Ν.Δ., ή όχι. Άλλωστε, και η κομματική οργάνωση που θα εκλέξει τον κ. Καραγεωργίου, έχει δομηθεί τον τελευταίο μήνα με τις αρχαιρεσίες που έγιναν στη βάση ότι το νησί της Λέσβου μοιράζεται (θα χωριστεί στους τέσσερις δήμους που είχε το αρχικό σχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Μυτιλήνης, Ολύμπου, Ταξιαρχών και Ερεσού – Καλλονής).

Οι πρόεδροι και οι δεκαμελείς τοπικές επιτροπές των τεσσάρων αυτών Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, συνολικά 44 άτομα, αποτελούν και το μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος που θα ψηφίσει για την ανάδειξη του προέδρου.

Ακόμη, σύμφωνα με την εγκύκλιο που έχει σταλεί στο κόμμα, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ έχουν οι Χαράλαμπος Αθανασίου και Παύλος Βογιατζής, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου και τα στελέχη της που μετέχουν στην Πολιτική Επιτροπή, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο υποψήφιος για δήμαρχος Λέσβου με τη στήριξη του κόμματος, αλλά και οι προσφάτως, μόλις την προηγούμενη Κυριακή, 10 εκλεγέντες ως υπεύθυνοι των θεματικών τομέων δράσης.

Η διαδικασία της εκλογής προέδρου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία τής ΝΟΔΕ στη Μυτιλήνη, απ’ το πρωί στις 10 έως το απόγευμα στις 7.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

15 απαντήσεις στο Ο Στρατής Καραγεωργίου πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απ’ το χωριό μας να εκλέγονται παντού και ας μην ανίκουμαι στο ίδιο κόμμα.
    Συγχαρητήρια

  2. Ο/Η ΣΥΡΙΖΑ λέει:

    Δε βλέπω διαφορά…μια απ τα ίδια…

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΑΝΕΛ ΚΤΛ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

  4. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ Ν. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ λέει:

    ΣΤΡΑΤΗ ΘΕΡΜΑ. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗΣΟΥ

  5. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    καλη επιτυχία

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αξιος ο Στρατής αλλά vero μνημόνιο

  7. Ο/Η Βαγγελης Βαληλης λέει:

    Συγχαρητηρια!!!! Χαιρομαι για τον αξιο συμμαθητη μου.

  8. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Μιάς και μπήκες βαθιά στο παιχνίδι της δημιουργικής συμμετοχής εύχομαι ολόψυχα να φανείς χρήσιμος στό τόπο μας και μπροστάρεις στούς κοινωνικούς αγώνες για ένα καλύτερο αύριο για ολους μας . Μην γίνεις ενας από αυτούς , αφησε τη δική σου σφραγίδα………

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ενα ερώτημα :Οταν λες ενας απ’αυτούς ποιούς εννοείς ….Γιατί οι γενικεύσεις μας προκαλούν συγχιση

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μα ο Γομο ήταν και για τον κ. Καραγεωργίου ένας πολύ καλός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου.
    Και πάνω απ’όλα αποτελεσματικός .
    Δεν υπάρχει Νεοδημοκράτης που να έχει παράπονο απο τον άνθρωπο.
    Η παράδοση λοιπόν των αποτελεσματικών προέδρων μάλλον θα συνεχιστεί

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    πρωτα η χωρα
    κ ΟΧΙ το κομμα.
    τα κομματα χωριζουν η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩΝΕΙ

    ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.