Ενημέρωση από τον κ. Καραγεωργίου

Ο δημοτικός σύμβουλος Στρατής Καραγεωργίου μας ενημρώνει για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου της 11-Νοε οι οποίες αφορούν την περιοχή μας:

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 11-11-2013

1) Το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα την μελέτη του έργου: «Πλακοστρώσεις πεζοδρομίων οικισμού Βατερών»

 2) Το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τη μελέτη συντήρησης και κατασκευής νέων τάφων στα νεκροταφεία τις Δ.Ε. Πολιχνίτου.

 3) Το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λέσβου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση περιβαλλοντικής ζημιάς στο Έλος Νυφίδας της Δ.Ε. Πολιχνίτου.

 4) Το Δ.Σ. προχώρησε στον καθορισμό – κατά πλειοψηφία

Α. Τιμή 0,12 λεπτά ανά κυβικό μέτρο για αποπληρωμή παλαιών τιμολογίων άρδευσης θερμοκηπίων της περιοχής Ξηρόκαμπος Πολιχνίτου

Β. Τιμή 0,20 λεπτά ανά κυβικό μέτρο για το τιμολόγιο άρδευσης θερμοκηπίων στη περιοχή Ξηρόκαμπος Πολιχνίτου (για νέα τιμολόγια)

 5) Το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τη δαπάνη ύψους 13.340,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ απολογιστικά, που πραγματοποιήθηκε για την αποκατάσταση βατότητας αγροτικών – δασικών δημοτικών δρόμων στη περιοχή της Τ.Κ. Βασιλικών, για τις ανάγκες πολιτικής προστασίας.

 6) Το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λέσβου και του Τμήματος ιστορίας και αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης (αφορά τα αρχαία ευρήματα στο Λισβόρι)

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ενημέρωση από τον κ. Καραγεωργίου

  1. Αν είναι να συνεχίσουν την πετρόστρωση (και όχι πλακόστρωση) των πεζοδρομίων των Βατερών όπως τα υφιστάμενα, καλύτερα να μην το κάνουν. Όλοι όσοι προσπαθούν να περπατήσουν επάνω τους σκοντάφτουν στις ανώμαλες και άγριες πέτρες. Αν δε το καλοκαίρι πατήστε κατά λάθος ξυπόλυτοι τότε το κόψιμο είναι σίγουρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.