Διευκρίνηση για την αύξηση των δημοτικών τελών

Από τον δημοτικό σύμβουλο Στρατή Καραγεωργίου πήραμε την παρακάτω διευκρίνηση σχετικά με τη διαδικασία αύξησης των δημοτικών τελών την οποία και δημοσιεύουμε:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Λέσβου εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα για την αύξηση των δημοτικών τελών. Η απόφαση της δεν είναι η οριστική.

 Εκεί συμμετέχω ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης με τη θέση του Αντιπροέδρου.

Όταν ο Πρόεδρος της επιτροπής κύριος Κατράνης έφερε το θέμα, τόσο εγώ όσο και ο κύριος Πατερέλλης φέραμε τις αντιρρήσεις μας  και ψηφίσαμε λευκό επιφυλασσόμενοι να δούμε το θέμα συνολικά με τις παρατάξεις μας.

 Για απλή πληροφόρηση μόνο:  Το λευκό ισοδύναμη με αρνητική ψήφο και ως έτσι υπολογίζεται. Η Δημοτική Αρχή στην οικονομική επιτροπή έχει την απόλυτη πλειοψηφία.

Πιστεύω ότι η αύξηση των Δημοτικών Τελών που προτείνει η  Δημοτική αρχή πολύ δύσκολα θα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο. Άλλωστε άλλες 2 φορές ο κύριος Κατράνης προσπάθησε να κάνει αυξήσεις Δημοτικών Τελών και δεν πέρασαν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.