Επώνυμες ερωτήσεις

Είναι αλήθεια ότι όλες οι Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας που έπαθαν ζημιές στο αγροτικό τους δίκτυο χρηματοδοτήθηκαν με 60.000€ η κάθε μια για την αποκατάσταση της βατότητας των δρόμων;

Είναι αλήθεια ότι η Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου αρνήθηκε τα χρήματα αυτά επειδή ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της βεβαίωσε στο Δήμο ότι οι δρόμοι έχουν φτιαχτεί με αυτεπιστασία;

Γιώργος Βερβέρης

Υ.Γ. (δικό μας) Μήπως είναι χρήσιμο σε κάθε τοπική και δημοτική κοινότητα της περιοχής μας να κληθούν οι αγρότες να δηλώσουν τα σημεία στα οποία έχουν διαπιστώσει μεγάλα προβλήματα στο αγροτικό οδικό δίκτυο ώστε να έχουν σαφή εικόνα της κατάστασης οι αρμόδιοι; Διότι -κακά τα ψέματα- το αγροτικό οδικό δίκτυο είναι πολύ μεγάλο και δεν είναι δυνατό ένα ή δυο άτομα να έχουν επίγνωση της κατάστασης. Και η φυσικά οι δηλώσεις αυτές πρέπει να γίνονται στα κατά τόπους γραφεία και όχι στα καφενεία.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Επώνυμες ερωτήσεις

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ερώτηση του κ. Βερβέρη έχει βάση .Δυστυχώς ”οι δικοί μας άνθρωποι” είναι κατώτεροι των περιστάσεων……..
    Όμως υπάρχει και συνέχεια :
    Ο κ. Βατός Γιάννης αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής του Δήμου Λέσβου έδωσε άδεια σε εργολήπτη δημοσίων έργων να ”απομακρύνει ” μπάζα απο το οικόπεδο που χάρισαν οι αφοί Ταξείδη(Θράσος και Στάθης) στην πρώην κοινότητα Βρίσας για να γίνει γήπεδο ,και βρίσκεται στην Πευκιανή .
    Όλος τυχαίως ο συγκεκριμένος εργολάβος εκτελεί αυτή την χρονική στιγμή και το έργο αποκατάστασης της χωματερής Πολιχνίτου.
    Πατώντας λοιπόν ο εργολάβος πάνω στην παραπάνω αδειοδότηση για απομάκρυνση μπάζων,εδώ και μία εβδομάδα απο το συγκεκριμένο οικόπεδο μεταφέρει -όχι τα μπάζα-αλλά το φυσικό έδαφος του συγκεκριμένου οικοπέδου στην τοποθεσία που εκτελεί την εργολαβία του.
    Η απόληψη λοιπόν του φυσικού εδάφους απο οικόπεδο που ανήκει στην τοπική μας κοινότητα γίνεται με μαιμού αδειοδότηση κατα παράβαση της μελέτης,με ευθύνη της επιβλέποντος μηχανικού,και χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση.
    Σε καθημερινή βάση φεύγουν απο το οικόπεδο περίπου 70 φορτηγα των 15 τόννων και πηγαίνουν στην τοποθεσία που εκτελεί το έργο ό ανάδοχος του.
    Το χώμα αυτό πουλιέται απο τον εργολάβο στον Δήμο Λέσβου σαν φυτόχωμα άσχετα άν είναι ιδιοκτησία του Δήμου.
    Στην θέση του οικοπέδου της πρώην κοινότητα θα μείνει ένας λάκκος και θα γίνει η χωματερή του μέλλοντος μας.
    Το Τοπικό μας Συμβούλιο αποτελούμενο απο την Νικέλλη Ευαγγελία,Νικέλλη Στυλιανό,και Γιώτη Βάσσο έχει μείνει ακόμα στον χορό του Πλατάνου που έγινε στις 15 Αυγούστου.
    Ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιοχής μας και συγχωριανός μας κ. Ταξείδης Αριστείδης είναι γνώστης το το πραγματικά συμβαίνει αφού έχει επισκεφτεί τον χώρο ,όμως συνομολογεί.
    Και μετά λέμε τι έχουν τα έρμα και ψοφούν.
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού εμείς την διαμορφώσαμε με την ψήφο μας και την απραξία μας…….

  2. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ua mporoysan na dextoyn ta xrhmata kai na beltiosoyn toys dromoys kai ths lakoybes poy yparxoyn se para pola seimia kai an den jeroyn na toys pv merika

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.