Αγώνες μπριτζ στα Βατερά!

Αγώνες μπριτζ διεξάγονται το τριήμερο αυτό στα Βατερά και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “ΕΙΡΗΝΗ”. Οι αγώνες άρχισαν την Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν σήμερα Κυριακή. Συμμετέχουν Έλληνες και Τούρκοι παίκτες.

Με τέτοιες εκδηλώσεις το ξενοδοχείο “ΕΙΡΗΝΗ” πρωτοπορεί στον ποιοτικό τουρισμό στην περιοχή μας. Χτες βράδυ είχε και ορχήστρα με ζωντανή μουσική.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

9 απαντήσεις στο Αγώνες μπριτζ στα Βατερά!

  1. Ο/Η AB λέει:

    Συμφωνούμε Στρατή…

    Το ΕΙΡΗΝΗ είναι μια ποιοτική “όαση” στα Βατερά μας, απ’ όλες τις απόψεις!

    Να είναι καλά ο Παναγιώτης και οι περί αυτόν.

    • Ο/Η Kapsaleas λέει:

      Παρατηρη,
      Σαν επισκέπτης αυτού εδώ του site, τυχαίνει να μην μπορώ να καταλάβω το λόγο όλων αυτών των κοινοποιήσεων. Δεν βλέπω να έχουν καμία σχέση με το θέμα του κάθε άρθρου. (Εντάξει μπορεί να είμαι Ελληνάκος βλάξ). Καλό θα ήταν νομίζω, να τις έκανες σε κανέναν λογαριασμό σου στο facebook, ή σε οποιοδήποτε άλλο site με τέτοιου είδους θέματα, εκτός και αν υπήρχε εδώ κάποιο σχετικό άρθρο, απότε πάω πάσο.

      Επίσης, (άποψή μου καθαρά), καλό θα ήταν να διαβάζεις απόψεις από υπογεγραμμένα άρθρα και όχι από τον κάθε τυχόντα, εκτός βέβαια και εαν τυγχάνεις εσύ ο ίδιος, αρθρογράφος.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Eσύ τι είσαι?? ΄΄Ελληνας?? νομίζω και εσύ είσαι βουτιγμένος στα ίδια @ατ@

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Παρατηρητη
    Ενδιαφερον το αρθρο. Μου ειναι πολύ δύσκολο ομως να καταλάβω τι δουλεια έχει σαν σχόλιο του αρθρου “Αγωνες μπριτζ στα Βατερα”. Μήπως σου άρεσε τόσο που έπρεπε οπωσδήποτε να το γράψεις όπου νάναι. Θα συμφωνήσω με τον Kapsalea.

  3. Ο/Η Kapsaleas λέει:

    Σίγουρα είναι ενδιαφέρον το άρθρο, αν και ανυπόγραφο, αλλά τέλος πάντων.
    Η ίδια κοινοποίηση στα άρθρα… .Τα ρεζίλια μας. και
    .Λήξη του (ημερολογιακού) καλοκαιριού!.
    Και να είχαν κάποια σχέση; Τι να πεις;

    Πάντως για να μη ξεχνιόμαστε και βγαίνουμε εκτός θέματος. Ένα μπράβο στο ξενοδοχείο ΕΙΡΗΝΗ και από μένα για τέτοιου είδους διοργανώσεις.

    Υ.Γ.
    Αγαπητέ Ανώνυμε, εσύ που αμφέβαλλες για το εάν είμαι Έλληνας ή όχι,
    Δεν σου κρύβω ότι τελευταία αρχίζω και αμφιβάλλω και ’γω ο ίδιος για το εάν είμαι Έλληνας πάππου προς πάππου που λέμε και έχω φαγωθεί να ψάχνω σε γενεαλογικά δέντρα μπας και βρω καμιά άκρη.
    Σου εφιστώ την προσοχή όμως, μήπως να έψαχνες κι εσύ; Γιατί αν μια άποψη δεν σου αρέσει, (ας πούμε δεν έχουν σχέση τα σχόλια με τα άρθρα, ή να προτιμάμε επώνυμα άρθρα) και σένα σε πιάνει το εθνικό σου, κάτι δεν πάει καλά!

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      το σχόλιο αγαπητέ Καψαλέα ήταν για τον Παρατήρη! το έβαλα σα απάντηση λόγου της ανάρτησης του.αναφέρει τους Ελληνες ,και αυτός Έλληνας είναι οπότε και αυτός έχει μερίδιο.συγνώμη αν πίστεψες ότι ήταν για σένα

      • Ο/Η Kapsaleas λέει:

        Σου ζητώ συγγνώμη και εγώ με τη σειρά μου, απλά το είδα κάτω από το δικό μου σχόλιο και νόμιζα ότι απευθύνεται σε μένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.