Το νεκροταφείο του χωριού μας λάμπει!!!

Στη σελίδα μας πολλές φορές είχαμε παρουσιάσει τα χάλια του εξωτερικού χώρου του νεκροταφείου μας. Δυστυχώς χρόνια τώρα κανένας αρμόδιος δεν νοιάζονταν, τουλάχιστον με έργα!

Φέτος ένας χωριανός μας που μένει μόνιμα στην Καμπέρα της Αυστραλίας και ο οποίος έχει δείξει έμπρακτα σε αρκετές περιπτώσεις το ενδιαφέρον του για το χωριό του, βλέποντας ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, διέθεσε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για τον φορτωτή και σε συνεργασία με γνωστό επιχειρηματία της περιοχής μας (που δηλώνει παρόν σε πάρα πολλές περιπτώσεις εθελοντικής προσφοράς), που διέθεσε το μεταφορικό μέσον, καθάρισαν το χώρο μεταφέροντας πολλές αυτοκινητιές μπάζα και σκουπίδια.

Το μόνο που με προβληματίζει, μας είπε, ο “Αυστραλός” είναι μήπως του χρόνου που με το καλό θα ξανάρθω δω πάλι την ίδια απαίσια κατάσταση!!!

Ε! τότε θα είμαστε για κλάματα όλοι μας. Τα μπάζα -σχεδόν αποκλειστικά- ρίχνουν εκεί οι εργολάβοι που ανοίγουν ή χτίζουν τάφους. Είναι επομένως -αν δεν αλλάξουν τακτική οι ίδιοι -πολύ εύκολο να ελεγχθούν. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορούσε να καθαρίσει το χώρο. Τουλάχιστον ας φροντίσει να διατηρηθεί καθαρός. Χρειάζεται επίσης προσοχή μη τυχόν αντί να ρίχνουν τα μπάζα δίπλα στον τοίχο τα πετάνε τώρα μέσα στα πουρνάρια.

Στις φωτογραφίες παρακάτω φαίνεται πως ήταν η κατάσταση του χώρου χτες και πως είναι σήμερα!

IMGP2238 IMGP2233 IMGP2234 IMGP2235 IMGP2236 IMGP2237

Μετά το καθάρισμα

IMGP2242 IMGP2239 IMGP2240 IMGP2241

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Το νεκροταφείο του χωριού μας λάμπει!!!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπράβο στο ξενιτεμένο συγχωριανό μας και στο φίλο που βοήθησε απο την πλευρά του.
    Η παραπάνω ενέργεια τον τιμά και μέσα απο τις γραμμές αυτές θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες πρός το πρόσωπο του .
    Η ενέργεια του αυτή έχει απο μόνη της μεγάλη αξία και αποτελεί συνέχεια της προσφοράς γνωστού συγχωριανού μας επιχειρηματία που με περισσή διάθεση προσφέρθηκε και ξαναέκανε λειτουργικές τις τουαλέτες του χωριού μας,όσο και όλων αυτών που είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά προσέφεραν και προσφέρουν στον τόπο μας.
    Σας ευχαριστούμε όλους σας και σας θέλουμε πάντα στο πλευρό μας.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Mπράβο και από εμένα για τη ενέργεια αυτή! δυστηχώς είμαστε τέτοια άτομα που χωρίς να θέλω να γίνω κακός,αυτή η κατάσταση θα εμφανιστεί ξανά.. Απ τη άλλη θέλω να τονίσω όσο καλές είναι αυτές οι ενέργειες ,γίνονται καραμέλα στο στόμα των ατόμων που μας διοικούν ,οπότε λεφτά δε υπάρχουν,βοηθείστε Χριστιανοί κτλ.. σε άλλα υπάρχουν λεφτά.

  3. Ο/Η Ο άλλος Βρισαγώτης λέει:

    Συγχαρητήρια και ένα εγκάρδιο μπράβο στους φίλους που πρόσφεραν με το τροπο τους την αποκατάσταση της λειτουργιας αυτου του χώρου. Ειναι υποχρέωση όλων μας να διατηρήσουμε αυτό που φτιάχτηκε οπως επίσης να επισημάνουμε σε αυτούς που κάνουν κακή χρήση του χώρου να μην συνεχίσουν ……
    Οσον αφορά την ενημέρωση για θέματα που αφορούν το τόπο πιο ζούμε άλλοι λίγο, άλλοι περισσότερο αυτή η σελίδα μπορεί και ο δάσκαλος εχει δείξει ότι προσφέρεται να ενημερώνει για τις διάφορες ανάγκες που προκύπτουν έτσι ώστε όποιος μπορεί και θέλει να συνδράμει στη λύση του προκυψαντος προβλήματος ή θέματος.

  4. Ο/Η καποιος λέει:

    τα μπαζα ρε παιδια γιατι δεν τα πηρε ο εργολαβος που εκανε ττον τοιχο αλλα πηρε μονο τα λεφτα με αποτελεσμα τα μισα μπαζα να ειναι πετρες και χωματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.