Κλείνουν λακκούβες

Ένα φορτηγό του Δήμου γεμάτο άσφαλτο και 2-3 εργάτες έκλειναν λακκούβες το πρωί στο χωριό. Θετική ενέργεια. Στην κατάντια που έχουμε φτάσει σίγουρα θετική ενέργεια.

Αν βρισκόμασταν σε περίοδο καλής λειτουργίας της αυτοδιοίκησης θα μπορούσαμε να εγείρουμε ερωτηματικά κατά πόσο είναι σωστό πάνω στον τσιμεντοστρωμένο δρόμο να κλείνουν οι λακκούβες με άσφαλτο! Ερωτηματικά για το τεχνικό κομμάτι (αν θα κολλήσει καλά η άσφαλτος ή σε ένα χρόνο θα υπάρχουν πάλι οι λακκούβες), που εμείς δεν ξέρουμε, αλλά και για το αισθητικό. Ελπίζουμε να κλείσουν οι λακκούβες και στους ασφαλτοστρωμένους δρόμους των Βατερών.

Πάντως σίγουρα ισχύει το “Μπροστά στο ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

15 απαντήσεις στο Κλείνουν λακκούβες

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    sas papakakv na pane prow tou manvla tosspith opvw to eipame kai sthn proedro na rijoun ligh asfalto gia ta nera poy plenoyn tonn platano stamatane prosta sta spitia kai gemizoy sfhgkew to kalokairi eyxaristv

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κ πριν το ΗΡΩΩΝ έχει λακκούβες να τις κλίσουν

  3. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΤΟΣ ….ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ …..ΕΕΕ ΡΕΕ ΣΟΥΠΑΝΤΙΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

  4. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Εξω απο το σπιτι μου εδω και χρινια ειχε μια λακουβα. Περυσι επεσα κατω με το μηχανακι και επεσα μεσα σ αυτη αφου γλυστισε το μηχανακι. Τη μολωσε ο αντρας μου. Δε το πα σε κανενα. Φετος μιλησα με τους αρμοδιους δημοτικους συμβουλους να μολωσουν την αλλη πιο κατω που ειναι μεγαλυτερη. Τιποτα δεν εγινε ουτε τωρα. Δε πειραζει θα ρθει για ολους η ωρα τους. Να μη πω για το φωτισμο εξω απο το καφενειο που ειχα μιλησει απο τις 20 Μαιου και μ εγραψαν κανονικα. Της Παναγιας, εβαλα δικο μου τελικα γιατι της κοινοτητας ειναι ολα καμενα. Στον πλατανο ομως ειχε φωταψιες. Βαρεθηκα να παρακαλω δε ξαναλεω τιποτα. Αν ειχα εστω και λιγη τσιπα θα ντρεποταν μετα απο οσα εκανα γι αυτους. Γι αυτο δεν ξανα ανακατευομαι πουθενα πια. Ας κουρευοντε ολοι τους !

  5. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ λέει:

    Τι θα γίνει με τη λακούβα καθώς πάει ο δρόμος απ το Μουσείο προς τον Κεντρικό?
    Χρόνια τώρα χιλιάδες αυτοκίνητα χτυπάν εκεί. Ένας καθρέφτης δε υπάρχει.. πολλές φορές κάνω τον τροχονόμο για να μή χτυπήσει κανένας καθώς πάει να βγει…

  6. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    θα παρακαλουσα τον Κυριο Στρατη αν μπορει να βγαλει καμια φωτογραφια η εσυ Κωστα που περνας απο κει βγαλε μπας και τις δουν. Γιατι βολτα στο χωριο δεν εκαναν οι αρμοδιοι. Αν πεσει καμια γριουλα κατω η εγω με το μηχανακι που παω στη δουλεια μου μες τη νυχτα τι να το κανω γω μετα; Και κατι αλλο, οταν ερθετε να δειτε, αραξτε διπλα στο αυτοκινητο μας αφου περασετε το καβο ντορο τη λακουβα και θα δειτε τι ωραια περναμε εδω και χρονια. Γενικα η γειτονια μου το λαγκαδ ειναι ξεχασμενη. Κριμα ομως, τα βλεπω και στεναχωριεμαι. Χαρηκα που εφτιαξαν οι αλλοι δρομοι εστω και ετσι. Απλα εκφραζω εδω το παραπονο μου.

  7. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΤΣΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΞΕΣΥΝΔΕΣΕ. ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΑΠ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ. ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ. Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

  8. Ο/Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ λέει:

    ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΠΑΖΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡ. ΤΑΞΕΙΔΗΣ ΥΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΖΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ……ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ…..

  9. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Οταν ενοω ιδιοκτητης ενοω τον εαυτο μου. Ειχα αναμενες τις λαμπες του καφενειου μου τις Παναγιας μιας και δε ηταν αναμενες τις κοινοτητας. Και οταν ενοω φωταψιες στον πλατανο ενοω το δεντρο πλατανος που φωτιζετε απο την κοινοτητα του χωριου μας. Τα μαυρα φωτα εξω απο το καφενειο μου ειναι της κοινοτητας χαλασμενα χρονια και δεν υπαρχει ηλεκτρολογος να τα φτιαξει. Εμαθα αποψε επι τετραετειας Ταξειδη Δ. υπηρχε φωτισμος και αναβε σε καθε εκδηλωση. Ακομη για της λαμπες τις ΔΕΗ ενημερωσα εγω την προεδρο δεν ειχε ιδεα. Ο κ Α.Ταξειδης ας περασει απο το καφενειο μου μεθαυριο εχουμε μια μακραν συζητηση οι δυο μας.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλά Μυρσίνη περίμενε τον να ρθει! Αυτό το άτομο είναι η γλάστρα του βουνατσου! Κάνει αυτό που θέλει σε άτομα του κύκλου του.για σένα θα χαλάσει τη ζαχαρένια του?

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα φώτα ανάβουν σε εξαιρετικές περιπτώσεις πχ προεκλογικά .βαπτισια και αντιγαμους

  12. Ο/Η ΑΛΗΘΕΙΑ λέει:

    Είναι λυπηρό .
    Η όλη κατάσταση που έχουν φτάσει σελίδα και άνθρωποι.
    Οι άνθρωποι να ζητιανεύουν μικρά και ασήμαντα κατρακυλώντας ….
    Και η σελίδα στο αποκορύφωμα του επιπέδου της.

    Και σε ανώτερα.

  13. Ο/Η ΨΕΜΑ λέει:

    Δεν ζητιανεύουμε ζητάμε για το καλύτερο του χωρίου μας και το δικό μας αν δεν ζητάς δεν περνης αφού μας κατάντησαν να ζητάμε τα αυτονόητα κατά τα αλλά μας φταίει η σελίδα που είναι ένα μέσον να προβάλουμε τα προβλήματα του χωρίου μας και τα δικά μας μαλων προτιμανε τα προβλήματα να μένουν στην αφάνεια και όλα βαίνουν καλός

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ακυρώθηκε για πρώτη φορά η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου λόγω «μη απαρτίας» !!!
    http://www.lesvosnews.gr/?p=40746

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.