Για τους άτυχους πελαργούς!

Πήραμε το παρακάτω mail που δείχνει μια εξαιρετική ευαισθησία. Η αλήθεια είναι ότι παραπλήσιες πληροφορίες μου έδωσαν προφορικά και άλλα άτομα. Αυτό που κάναμε ήταν να βάλουμε κοντά στα αδύναμα άτομα νερό και φαγητό. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να κάνει ο καθένας. Αν υπάρχει άτομο τραυματισμένο θα μπορούσε να γίνει περιποίηση του τραύματος ή προώθησή του στο ζωοκομείο της Αγίας Παρασκευής.

Ενημερωτικά αναφέρω ότι τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες απ’ το πόδι του πελαργού που δημοσιεύσαμε στη σελίδα μας τις προωθήσαμε άμεσα στην ελληνική ορνιθολογική εταιρεία ζητώντας επιβεβαίωσηγια την παραλαβή του μηνύματός μας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμιά ειδοποίηση και γι αυτό στείλαμε τα στοιχεία στην ορνιθολογική εταιρεία της Πολωνίας.

“Καλημερα!  Λεγομαι …………. κ επειδη δεν ηξερα που να απευθυνθω σας στελνω αυτο το mail.  Προχτες το απογευμα πηγαινοντας στους ορνιους ειδαμε 2 πελαργους νεκρους. Ο ενας ακριβως στη στροφη που μπαινεις απο τον κεντρικο στον αγροτικο δρομο κ ο αλλος πεντε μετρα πιο κατω στα φωτοβολταϊκά.
Ειδαμε ακομη εναν στην ευθεια του πολυχνιτου, ζωντανός αλλα ζαλισμένος. Δεν εχω ιδεα ποιον να ειδοποιησω κ αν κανεις αλλος το γνωριζει.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.