Δεύτερος γάμος την ίδια μέρα!

Οι γάμοι σπανίζουν στο χωριό επομένως το ότι θα γίνουν σήμερα δυο γάμοι στο χωριό αποτελεί ξεχωριστή και ευχάριστη είδηση.

Ο δεύτερος γάμος θα γίνει το μεσημέρι στη Ζωοδόχο Πηγή. Παντρεύονται δυο παιδιά που χωρίς να έχουν σχέση αίματος με την περιοχή μας την έχουν αγαπήσει αφάνταστα. Η οικογένεια της νύφης αγόρασε σπίτι πριν από πολλά χρόνια στο χωριό και έκτοτε έρχονται κάθε καλοκαίρι. Το ότι επέλεξαν τα παιδιά να γίνει ο γάμος τους στο χωριό μας δείνει το πόσο έχουν δεθεί με το χωριό μας.

Να ζήσουν ευτυχισμένοι κουβαλώντας μαζί τους μόνο ευχάριστες στιγμές απ’ τη διαβίωσή τους στον τόπο μας!

Υ.Γ. Συγνώμη που δεν αναφέρω ονόματα αλλά επειδή δεν τα έχω γραπτά και δεν θέλω τέτοια σημαδιακή μέρα γι αυτούς να τους ονομάσω λάθος τα παραλείπω. Έτσι κι αλλιώς οι ντόπιοι τους ξέρουν και για όσους  βρίσκονται μακριά τα ονόματα δεν θα τους λένε τίποτα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Δεύτερος γάμος την ίδια μέρα!

  1. Ο/Η Μυρτώ λέει:

    Σας ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας. Αγαπάμε πολύ το χωριό και αυτός ήτανε ο λόγος που θέλαμε να δείξουμε στους συγγενείς και τους φίλους μας πόσο ωραία περνάμε κάθε καλοκαίρι. Όλοι περάσανε υπέροχα και φύγανε με τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση να ξανάρθουν και του χρόνου!

    Με εκτίμηση
    Μυρτώ Βασίλογλου
    Γιώργος Φαφαλιός

    • Ο/Η Ασπροτουφης λέει:

      Εγω ανυπομονω για του χρόνου !! Ηταν όλα τελεια! Σας ευχαριστούμε παρά πολύ και ελπίζω του χρόνου να μας θέλετε κοντά !

  2. Ο/Η Λίνα λέει:

    Ηταν ο ωραιότερες γάμος που έχω παρευρεθεί μέχρι τώρα!Πέρα από το κέφι και τη φιλοξενία που μας προσέφερε το ίδιο το ζευγάρι και οι συγγενείς το χωριό από μόνο του είναι ένα στολίδι!
    Επομένως μια επίσκεψη και του χρόνου είναι σχεδόν σίγουρη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.