Ξεκίνησε το φεστιβάλ στα Βατερά!

Δεύτερη μέρα του φεστιβάλ σήμερα στα Βατερά. Αυτό που είδαμε το μεσημέρι ήταν πάρα πολλές σκηνές στον περιβάλλοντα χώρο της ΑΡΕΝΑ (σε τεχνητά σκιασμένο χώρο), στο EL SOL, μπροστά στο ξενοδοχείο ΕΙΡΗΝΗ και σε ένα ιδιωτικό αλσύλιο. Μιλάμε για πολλές δεκάδες σκηνές!!!

Κίνηση ατόμων επίσης διακρίνονταν και στο εγκατελειμμένο ξενοδοχείο στο ανατολικό άκρο της παραλίας.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

20 απαντήσεις στο Ξεκίνησε το φεστιβάλ στα Βατερά!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σα δε ντρέπονται οι παλιάνθρωποι! Ήρθαν στο αγνό και αμόλυντο χωριό μας που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε ακούσει για τέτοια πράγματα, με μοναδικό σκοπό να μας διαφθείρουν… Να φύγουνε, τα Βατερά είναι δικά μας και τα θέλουμε μόνοι μας να φυλάμε τις καρέκλες και τα τραπέζια μη τυχόν και φύγουν….
    ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ.ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ !ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Mhn vgaleis to pidi sou pote eksw apo to xwrio mhn tyxwn parei kamia dosh . Ena poly kalo festival ginete gia to xwrio mas kai emeis mia zwh ekei trogomaste metaksy mas. Les kai narkwtika den pernousan apo to xwrio mas tosa xronia to festival perimename…….

  3. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/koinonia/stohos-oi-mikroposotites-hasis-sta-vatera
    Από την Πέμπτη στη Λέσβο γίνεται κάτι μοναδικό: ένα φεστιβάλ πέρα από τα συνηθισμένα. Μια πρωτοβουλία νέων ανθρώπων που στόχο έχει να αναδείξει τη Λέσβο και να περάσει το μήνυμα ότι ένας άλλος τρόπος διασκέδασης και επικοινωνίας είναι εφικτός. Μιλάμε για το Beach Street Festival, ένα ανεξάρτητο φεστιβάλ μουσικής και graffiti, με διεθνείς συμμετοχές, που θα συνδυάζει τις σύγχρονες αστικές τέχνες, το ελληνικό καλοκαίρι και την ντόπια παράδοση! Πάνω από 500 ξένοι επισκέπτες έχουν κατασκηνώσει στην περιοχή μεταξύ Σταυρού και Βατερών. Το σκηνικό είναι υπέροχο με εκδηλώσεις , μουσική , χορό, επικοινωνία. Θυμίζει το river party που διοργανώνεται στο Νεστόριο και στον Άδρα. Εμείς όμως τι κάνουμε για να το καταστρέψουμε;

    Στέλνουμε όλες μας τις δυνάμεις , αστυνομία και λιμενικό, στα Βατερά. Τα σχόλια των ντόπιων είναι “γεμίσαμε ασφαλίτες”. (Άσε που δεν έχουν καθόλου καλό καμουφλάζ και κάνουν μπαμ…) Τρομοκρατούμε τους επισκέπτες με νυχτερινούς ελέγχους για να συλλάβουμε μικροποσότητες χασίς. Κάνουμε εξευτελιστικούς ελέγχους στο λιμάνι ακόμη και σε γνωστούς ζωγράφους. Καθημερινές ειδήσεις ότι έχουμε συλλήψεις νέων παιδιών με μικροποσότητες χασίς! Αυτή είναι η επιτυχία τους!

    Σημερινό αστυνομικό δελτίο αναφέρει:
    Σήμερα (27-07-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν στον Πολιχνίτο της Λέσβου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, πέντε (5) ημεδαποί, εκ των οποίων (3) άνδρες ηλικίας 27, 44 και 45 ετών και (2) γυναίκες ηλικίας 22 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
    Ειδικότερα σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

    Καθημερινά δελτία τύπου από Αστυνομία και Λιμενικό … για αυτές τις επιτυχίες τους!!!

    Έχουμε ζήσει ανάλογες εκδηλώσεις σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Πουθενά αλλού δεν είδαμε τέτοιους ελέγχους από τις αστυνομικές αρχές. Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει είναι μια ανούσια επίδειξη δύναμης και… προσπάθεια να φθαρεί το φεστιβάλ. Υπάρχει μια οργανωμένη επίθεση να συκοφαντηθεί αυτή η προσπάθεια… η Μυτιληνιά μιζέρια ξαναχτύπησε!

    Για την ιστορία αναφέρουμε ότι πριν μερικές μέρες ένας νέος άνθρωπος (38 ετών) χάθηκε στον Πολιχνίτο (Λισβόρι) από ηρωίνη. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Πολιχνίτος φέτος έχει ρεκόρ κλοπών που δεν έχουν ανακοινωθεί. Που είναι όλη αυτή η αστυνομική δύναμη τόσο καιρό; Γιατί η αστυνομία δεν χτυπάει το ουσιαστικό έγκλημα και παίζει παιχνίδια επικοινωνίας με μικροποσότητες χασίς ;
    Αλήθεια πόσο καιρό έχουμε να διαβάσουμε για συλλήψεις που αφορούν εμπόριο ηρωίνης ή κοκαΐνης στη Λέσβο;

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΡΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ! ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΜΑΘΕ

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    TA NARKWTIKA YPARXOUN STO XWRIO XRONIA TWRA. TO FESTIVAL EINAI ENA WRAIO GEGONOS POU KANEI KALO STO XWRIO MAS .DEN IRTHE TO FESTIVAL GIA NA MATHOUME STO POLIXNITO-VRISSA-VATERA TA NARKWTIKA STAMATISTE ME THN MIZERIA SAS . “ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΜΑΘΕ” TI PAREES?? POU PANE SE FESTIVAL??

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΛΑ ,ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΠΑΡΟΜΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΛΥΚΑΝΕ …ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

  7. Ο/Η ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ λέει:

    ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΗ
    ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛ..(ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣΑΚΙ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ )
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΝΩΘΗΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΡΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ . ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ (25 ΧΡΟΝΙΑ) ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ
    ΠΑΙΔΑΚΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΩ Η ΤΕΧΝΗ ΕΧΑΣΕ

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ARA TERMA TA FESTIVAL GIATI FERNOUN NARKWTIKA OXI ANTHRWPOUS POU KSEROUN APO TEXNH OPWS EIPAI O GIANNHS KALANTZIS?? DEN THA ALLAKSETE POTE NOMIZEIS OTI PIGE SE FESTIVAL THS KRHTHS KAI KSEKINISE TO XASIS H THN PREZA??

  9. Ο/Η ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ λέει:

    ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ (ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ , ΚΑΚΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ )
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  10. Ο/Η ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ λέει:

    WELCOME TO THE SHOW

  11. Ο/Η Aλιευς λέει:

    Κύριοι η εκδήλωση τελείωσε και από σήμερα μπορούμε ψύχραιμα να μετρήσουμε κέρδη και ζημίες. Το σίγουρο είναι ότι το όνομα των Βατερων, δηλ. η διαφήμιση του τόπου έγινε, και ήταν επιτυχής, και για να είμαστε και ειλικρινείς η καρδιά της Λέσβου κτυπούσε για 3 μέρες στα Βατερα.
    Τώρα ποιους προσκαλέσαμε και ποια η συμπεριφορά τους ,και αν αυτού του είδους την Ανάπτυξη είναι αυτή που θέλουμε Όλοι η Κάποιοι από εμάς, μπορούμε ώριμα να το συζητήσουμε και να το αναπτύξουμε σαν θέμα χωρίς κραυγές και χαρακτηρισμούς, τύπου μακάκα η νούμερο η κάποιους άλλους.
    Πλέον κατάλληλοι να μας πληροφορήσουν για τα οικονομικά αποτελέσματα του εγχειρήματος αυτού είναι οι επιχειρηματίες των Βατερων , και θα ήταν ωραίο ,όποια σχόλια γίνουν από αυτούς, να γίνουν και επώνυμα έτσι ώστε να γνωρίσουμε και εμείς που δεν έχουμε οικονομική δραστηριότητα στον τόπο αυτό ,γιατί θα πρέπει να υποστούμε και για δεύτερη η τρίτη φορά αυτήν η άλλη παρόμοια εκδήλωση.
    Τώρα όσον αφορά τα ναρκωτικά και αν τώρα τα γνωρίσαμε στον τόπο μας , η απάντηση μου είναι ΟΧΙ , ΔΕΝ τα γνωρίσαμε τώρα, ΟΥΤΕ αυτά ΟΥΤΕ τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ τους , και επειδή τα γνωρίσαμε και τα ξέρουμε, λέμε καλύτερα να μένουν όσο γίνετε ποιο ΜΑΚΡΙΑ από την Πόρτα μας.

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Και για να επανέλθουμε στα καθημερινά μας ,στα απλά αυτά που δεν προκαλούν όπως τα παραπάνω και που οι αλλά οι τοπικοί μας άρχοντες μας τα έχουν ανάγκη:
    Τους ευχαριστούμε λοιπόν για τις άοκνες προσπάθειες τους και τα θεαματικά αποτελέσματα τους.
    Σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να αποκαταστήσουν την σπασμένη αποχέτευση η οποία εγκυμονούσε κίνδυνο για την υδρευτική γεώτρηση του χωριού μας .
    Μπράβο σας κ. Νικέλλη Ευαγγελία με όλο το τοπικό σου συμβούλιο ,και κ. Ταξείδη Αριστείδη.
    Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας.
    Για τις εξαίρετες υπηρεσίες σας, προτείνω ο φετινός χορός του Συλλόγου Βρισαγωτών στον Πλάτανο να αποτελέσει την αφορμή για την βράβευση σας και την απονομή τιμητικής πλακέτας για τις αποτελεσματικές ενέργειές σας……..

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Καλό θα ήταν πριν ο οποιοσδήποτε επώνυμος ή ανώνυμος θίγει θέματα της κοινότητας να είναι πλήρως ενημερωμένος και νη μην προιβαίνει σε δικά του αναληθή συμπεράσματα.
      Συγκεκριμένα, μέσω της θέσης μου, ως προέδρος της Κοινότητάς μας, θέλω να καταστήσω σαφές, προς αποφυγή οποιασδήποτε παραπληροφόρησης, ότι έχω πολλάκις έρθει σε τηλεφωνική επαφή με το Δήμο (από τον Μάιο κιόλας) και τους έχω ενημερώσει για την προβληματική αυτή κατάσταση που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Βρίσας αλλά και όλους τους φίλους του χωριού. Αφού διαπίστωσα την αδιαφορία του Δήμου, στη συνέχεια, στις 5 Ιουνίου, συνέταξα έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 42028 (για όσους ενδιαφέρονται να επαλυθεύσουν την εγκυρότητα των όσων αναφέρω) όπου τους εκθέτω αναλυτικά το ζήτημα των λυμάτων, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του Δήμου για την εύρεση λύσης και την αντιμετώπιση του προβλήματος.
      Πάλι όμως δεν είδα καμία ανταπόκριση και έτσι στο αμέσως επόμενο Δημοτικό συμβούλιο έθεσα ως θέμα το πρόβλημα της διαρροής των λυμάτων.
      Θα ήταν λοιπόν φρόνιμο, πριν εκθέτετε την άποψή σας για θέματα που δεν γνωρίζετε, να έρχεστε σε προσωπική επαφή μαζί μου και εγώ με τη σειρά μου έχω την διάθεση να σας ενημερώσω αλλά και να σας παραχωρήσω οποιαδήποτε στοιχεία υπάρχουν.

      Η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βρίσας
      Ευαγγελία Ψωμά-Νικέλλη

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τελικά φαίνεται ότι αυτό που μας λείπει όπως και εσύ κ. Πρόεδρος λές είναι ” η προσωπική επαφή μαζί σου” .
    Καλά το λένε λοιπόν :Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν;
    Ο καθένας τελικά αντιλαμβάνεται το γίγνεσθαι και δίνει λύσεις ανάλογα και με το μυαλό που κουβαλά!!!!!!

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΡΙΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑ ΜΙΑ ΑΒΟΥΛΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΡΙΟ …Η..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ….

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ….ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ

  16. Ο/Η ΑΛΗΘΕΙΑ λέει:

    Γεια σας .
    Θα μπορούσε να πει κανείς το’ ότι του φανεί του λολοστεφανη’.
    Η από τα’ σύκα στα σταφύλια….’
    Από το φεστιβάλ πήγαμε στην κυρία πρόεδρο…..

    Ας ξεκινήσω λοιπόν απο το φεστιβάλ, που για εμένα ήταν μια πολλή μεγάλη προβολή για τα βατερα …και μέχρι εκεί.
    Η εικόνα των ανθρώπων και η όλη συμπεριφορά τους ,δεν ήταν και ότι καλύτερο ,και πάντα εκφράζω την προσωπική μου γνώμη.
    Φυσικά υπήρχαν ανάμεσα τους και πολύ καλοί καλλιτέχνες, οι οποίοι έφτιαξαν και πολύ ωραία πράγματα στο ερείπιο του σκαφιδα (το λέω εγώ που δεν ζωγραφίζω).
    Η υπόθεση των ναρκωτικών δεν νομίζω να έχει και άμεση σχέση με τα παιδιά των γκράφιτι.
    Όταν ακόμα ήμουν ανήλικο το 2003, ο αείμνηστος αιμιλιος κατσανης( ο καθένας έχει την γνώμη του) όταν ήταν υποψήφιος για τον Δήμο Πολιχνίτου ,κατηγορούσε και φώναζε τους αντιπάλους του στις προεκλογικές ομιλίες οι ‘ΕΜΠΟΡΟΙ’ εγώ μεγαλώνω και μαθαίνω…..το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έφεραν οι γκράφιτι τα ναρκωτικά.
    Προσωπικά θα προτιμούσα πιο ποιοτικό τουρισμό και για άλλους λόγους προβολής των βατερων , γιατί εάν τις επόμενες μέρες ‘στεγνώσουν’ εύχομαι να μην είναι ο λόγος το φεστιβάλ που πέρασε….και πάει

    Φτιάξτε επιτέλους αυτή την έρμη την αποχέτευση να σταματήσει και το κλάμα του ανώνυμου
    Όσο για την κυρία πρόεδρο ,μήπως από αυτούς που την κατηγορούν και την χλευάζουν είναι και κάποιοι που την ψήφισαν ……
    Πρέπει να καταλάβουμε το που βρισκόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε ,
    δεν λέω ότι η πρόεδρος είναι πανάξια και ανταποκρίνεται πλήρως ,
    άλλα και οι δυνατότητες των προέδρων είναι ανύπαρκτες ,
    όσο για την παραίτηση ,
    ούτε τον βουνατσο μπορεί να ρίξει με αυτή…
    ούτε την αποχέτευση να φτιάξει (που νομίζω πονάει μόνο τον ανώνυμο)
    το μόνο που θα της χρεώσουν είναι δειλία και προδοσία…. η εποχή που ο κολλητός του προέδρου είχε πρόσβαση πέρασε…και καλά έκανε.
    Η αποχέτευση πρέπει να φτιαχτεί …
    να φτιαχτεί όμως σωστά ώστε να μην απασχολήσει ξανά το χωριό , για να γίνει αυτό στην Ελλάδα και στο Δήμο μας χρειάζεται χρόνος…πολύς χρόνος …..θα πω ‘κάλιο αργά παρά ποτέ ‘
    Η πίεση του ανώνυμου μέσα από την σελίδα θα φέρει άλλο ένα μπάλωμα πρόχειρο ,που τέτοια και τέτοια μας έφεραν την κατάσταση που ζούμε ….
    Αυτή είναι η αλήθεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.