Ένα κατάστημα με εξαιρετικό περιβάλλον στα Βατερά.

Πριν λίγες μέρες (είχαμε γράψει σχετικά) άνοιξε στα Βατερά και η “Θάλασσα”. Πρόκειται για κατάστημα εστίασης του επιχειρηματία που είναι γνωστός απ’ την επιχείρησή του στη Μυτιλήνη ως “Μάκης”

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό περιβάλλον με πράσινο και υπέροχο φωτισμό. Είναι κάτι το ξεχωριστό για την περιοχή μας, η οποία μέχρι τώρα είχε να επιδείξει (από πλευράς περιβάλλοντος) μόνο τις τρεις μονάδες που διαθέτουν πισίνα (Βίλα Πουλουδιά, Αφροδίτη και Ειρήνη).

Εξαιρετικό -και πρωτότυπο- για την περιοχή είναι και το μενού το οποίο διαθέτει. Αν ακούσετε ότι δεν έχει σουβλάκια (που είναι αλήθεια) μην απογοητευθείτε γιατί οι γεύσεις (σε συνδυασμό με τις ποσότητες και τις τιμές) που θα συναντήσετε θα σας καταπλήξουν.

Αν καταφέρει να συνδυάσει τα παραπάνω με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση για τους περιοίκους θα είναι πράγματι ένα στολίδι για τα Βατερά.

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Ένα κατάστημα με εξαιρετικό περιβάλλον στα Βατερά.

  1. Ο/Η ΑΒ λέει:

    …ελπίζουμε και σε αυτό το τελευταίο, για την μη όχληση των περιοίκων που θα κρίνει και την επιτυχία του από πολλές απόψεις! Αμήν…

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΟΧΗ ΜΑΣ.

  3. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.708254289191879.1073741854.174850539198926&type=3
    Beach Bar Thalassa στα Βατερά! Οι πρώτες φωτογραφίες!
    Από: foititelia.gr

  4. Ο/Η Aλιευς λέει:

    Πολύ Ωραίο περιβάλλον, με εξαιρετική ατμόσφαιρα, καλή εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές .Ένα στολίδι για τον τόπο που ανεβάζει τα Standards και προδιαθέτει τον επισκέπτη των Βατερων για καλές διακοπές.
    Καλές Δουλειές στον νεαρό Μανόλη λοιπόν και από εμένα και με την παρότρυνση οι στοχοι του στην παροχή υπηρεσιών να είναι πάντα υψηλότεροι , με σεβασμό στο περιβάλλον , στον πελάτη και στους γείτονες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.