Της αμμοληψίας …

Σας κουράζω με τα ίδια και τα ίδια αλλά σήμερα υπάρχει η απόδειξη πια που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας ότι στα Βατερά συνεχίζεται η αμμοληψία. Διότι κάποιοι (και μάλιστα έχοντες θέση ευθύνης) υποβαθμίζουν το θέμα (μερικές φτιαριές ή ο λάκκος ήταν απ’ το καλοκαίρι κ.λ.π.)

Σήμερα με (κακής ποιότητας φωτογραφίες απ’ το κινητό) παρουσιάζουμε και τους δυο λάκκους που συνεχώς μεγαλώνουν αλλά και την …εκδίκηση της άμμου. Κόλλησε στην άμμο το αυτοκίνητο και όχι μόνο έγιναν οι μεγάλες “ροδανιές” που βλέπετε αλλά αναγκάστηκαν να βάλουν σανίδια κάτω απ’ τη ρόδα για να φύγουν.

Αν υπάρχουν αρμόδιοι ας κάνουν κάτι. Και τα μπάζα που έγραφα πριν λίγες μέρες δίπλα στην άμμο φυσικά βρίσκονται στη θέση τους αλλά προς το παρόν δεν έχουν πληθύνει.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Της αμμοληψίας …

  1. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

    ΤΗΣ ΑΜΜΟΛΗΨΙΑΣ……ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ!!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!!!!ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.