Υπέροχη!!!

Είναι δύσκολο να βρεις επίθετα για να χαρακτηρίσεις τη θάλασσα τις τελευταίες μέρες. Ακύμαντη, ζεστή και διαφανής. Όσο και να ξεμακρύνεις από την ακτή βλέπεις πεντακάθαρα το βυθό!

Βέβαια ναυαγοσώστη δεν έχουμε ακόμα ούτε σημαντήρες για την οριοθέτηση της ζώνης των λουόμενων. Και ο ναυαγοσώστης είναι ιδιαίτερα απαραίτητος γιατί μπορεί κάποιοι απολαμβάνοντας τη θάλασσα να τους έρθει η όρεξη …να την πιουν!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Υπέροχη!!!

  1. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ;;;;

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ….. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΥΚΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΦΙΔΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!!!!! ΟΙ ΣΗΜΑΔΟΥΡΕΣ…. ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΟΜΩΣ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…… ΑΠΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!!!!

  2. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων που δημοσίευσε το lesvosnews.gr , θα γίνει πρόσληψη 153 ναυαγοσωστών σε Δήμου όλης της χώρας, που πιθανών ανάμεσα τους βρίσκεται και η Λέσβος και το Πλωμάρι. Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Λέσβου έχει υποχρέωση να στελεχώσει την παραλία του Αγίου Ισιδώρου με ναυαγοσώστη για την ασφάλεια των λουόμενων πρωτίστως και διότι έχει κριθεί ως πολυσύχναστη, σε διαφορετική περίπτωση αν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα “Γαλάζιες Σημαίες” για το 2014, ο Άγιος Ισίδωρος δεν θα βραβευτεί, κάτι το οποίο συνέβη το 2012 λόγω του ότι ο Δήμος δεν είχε βάλει ναυαγοσώστη το 2011.

    Το σχετικό δημοσίευμα:

    Ανοίγει ο δρόμος για 163 προσλήψεις σε δήμους που καλύπτουν εποχικές ανάγκες, με απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών.

    Όπως σημειώνεται στην απόφαση….

    «οι περιγραφόμενες ανάγκες των ΟΤΑ α” βαθμού και ΝΠΙΔ αυτών για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών και την πυρασφάλεια είναι εποχικές, κατά την έννοια των κείμενων διατάξεων».

    Η πρόσληψή τους θα γίνει με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

    Πηγή: ΑΜΠΕ & lesvosnews.g

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.