“Μπάλος”, ως συνήθως υπέροχος!!!

Συνεχίζει να πορεύεται σε πολύ ανεβασμένα επίπεδα ο χορευτικός σύλλογος “Μπάλος” του Πολιχνίτου.

Χτες βράδυ μας χάρισε μια ακόμα εξαιρετική βραδιά! Σε μαγεύει το θέαμα και σε κάνει να σκεφτείς: “Ρε τί μπορεί να κάνει ο τόπος μας!”  Την παράστασή του θα την απολαύσουν την Κυριακή και στη Μυτιλήνη στην Ελληνοτουρκική συνάντηση. Ο τόπος μας επιτέλους απόκτησε έναν εξαιρετικό εκπρόσωπο στα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού μας.

Κι αν τα χορευτικά τμήματα ήταν το κύριο μενού του συλλόγου με τον  ” master shef”  Λευτέρη Τσιτσάνο να σερβίρει χτες “πιάτα” από τη Λήμνο, τη Μακεδονία και την Ανατολική Ρωμυλία αυτό που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας ήταν το θεατρικό δρώμενο σε ντοπιολαλιά “το προξενιό” σε κείμενα Πηνελόπης Βουνάτσου και Σταυρούλας Τσιτσάνου.

Και μια συμβουλή σε όσες παίζουν τόσο πειστικά τη στριφνή πεθερά: Έτσι όπως το πάτε πολιχνιάτισα νύφη αποκλείεται να τολμήσει να μπει στο σπίτι σας!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο “Μπάλος”, ως συνήθως υπέροχος!!!

  1. Ο/Η λέει:

    Ευχαριστούμε Στρατή για τα ενθαρρυντικά σχόλια σου, που μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε ….. όσο για τη στρίφνή πεθερα…. “έμπειραζ παίρνουμει τσι απί ά πιρυχωρα που έ μας μάθαν ακόμα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.