Δωρεά πνευμονολογική εξέταση στο χωριό μας (και σ’ όλη τη λεσβιακή ύπαιθρο)

Όπως ίσως γνωρίζετε έχει δημιουργηθεί ένας Σύλλογος “Φίλων της Μητρόπολης Μυτιλήνης” με σκοπό την υποστήριξη του έργου της Μητρόπολης. Ο Σύλλογος αυτός έχει μέλη του γνωστά και καταξιωμένα πρόσωπα της λεσβιακής κοινωνίας άσχετα με τον τόπο της μόνιμης  κατοικίας τους. Εξέχουσε θέση στο διοικητικό συμβούλιο (μου διαφεύγει ποια ακριβώς) έχει και η Κατερίνα Πατακού Πολυχρονοπούλου (κοντοχωριανή μας και γνωστή απ’ τη μεγάλη δραστηριότητα που ανέπτυξε ως πρόεδρος του Συλλόγου των Πολιχνιατών της Αθήνας).

Οι γιατροί μέλη του Συλλόγου των “Φίλων …” θέλοντας να ενισχύσουν την κοινωνική προσφορά της Μητρόπολης αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν ιατρικές φροντίδες στους ανήμπορους κατοίκους του νησιού μας. Την αρχή κάνει ο εξαίρετος πνευμονολόγος του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου της Αθήνας κος Βλάσσης Πολυχρονόπουλος (σύζυγος της Κατερίνας). Στο χωριό μας θα βρίσκεται στις 11 Νοεμβρίου. Όσοι θέλουν να τον επισκεφτούν θα πρέπει να το δηλώσουν στον ιερέα του χωριού μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.