Συνένωση δυνάμεων!

Θετικά απάντησε -έστω και με εξάμηνη καθυστέρηση- το τοπικό συμβούλιο του χωριού μας στο αίτημα της βιβλιοθήκης να μεταφερθούν τα βιβλία της βιβλιοθήκης, που είχε στήσει ο προηγούμενος Πρόεδρος Γιώργος Μαργαρίτης στον όροφο του Κοινοτικού Γραφείου, στο καινούριο κτίριο ενισχύοντας έτσι τη δυναμικότητα της βιβλιοθήης “Κ.  Τσέλεκα”.

Η προσπάθεια του Γιώργου ήταν πολύ σημαντική και είχε κατορθώσει να συγκεντρώσει πολλές εκατοντάδες βιβλίων τα οποία είχε τοποθετήσει σε ραφιέρες που είχαν προσφέρει εκτός απ’ τον ίδιο η Φρόσω Μαργαρίτη Παγωτέλλη και ο Στρατής Χ. Προκοπίου.

Τόσο ο Γιώργος όσο και τα άλλα δύο πρόσωπα με προθυμία δέχτηκαν να χρησιμοποιήσουμε όσα κομμάτια (απ’ τις ραφιέρες) χρειαζόμασταν στον καινούριο χώρο.

Τελικά παραλάβαμε απ’ την “κοινοτική”  βιβλιοθήκη  ένα μικρό μέρος των βιβλίων της (310 κομμάτια) επειδή ο διαθέσιμος χώρος στη νέα βιβλιοθήκη  ήταν περιορισμένος. Επιλέξαμε βιβλία με κριτήριο την πολυμέρεια σε επίπεδο συγγραφέων και περιεχομένου.

Κάποια μέριμνα πρέπει να δοθεί και για τα βιβλία τα οποία έμειναν στο κοινοτικό γραφείο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.