Σήμερα η ενημερωτική συνάντηση στη Βιβλιοθήκη

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη του χωριού μας η εκδήλωση για την οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει με θέμα :  «Η πορεία της Βρίσας, σε ανώμαλο έδαφος, από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι την εθνική δικαίωση. Αξιοζήλευτες ενέργειες»

Δυστυχώς μέχρι αυτήν την ώρα (12.30 μεσημέρι) δεν έγινε δυνατό να βγει η ανακοίνωση απ’ τα μεγάφωνα της Κοινότητας!!! Προσκλήσεις δεν έχουν σταλεί. Η μοναδική πηγή ενημέρωσης επομένως είναι απ’ τη σελίδα μας αυτή. Για το λόγο αυτό ο αναγνώστης της σελίδας μας (άσχετα με το που βρίσκεται) όταν έχει γνωστούς στην περιοχή μας για τους οποίους νομίζει ότι το θέμα έχει ενδιαφέρον ας τους ενημερώσει.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Σήμερα η ενημερωτική συνάντηση στη Βιβλιοθήκη

  1. Ο/Η Μ.Ε.Κ. λέει:

    Χθες στην Βιβλιοθήκη Κ.Τσέλεκα έγινε μια εξαιρετική εκδήλωση. Λιτή αλλά καλοδουλεμένη με προσεγμένη τεκμηρίωση, απόλυτα περιεκτική και με διάρθρωση τέτοια που να μην κουράζει.
    Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η αρχή μιας νέας δραστηριότητας για την βιβλιοθήκη μας που με τον καιρό θα προσελκύσει κοντά της πολλούς περισσότερους από μας και οι δραστηριότητες της θα γίνουν δραστηριότητες μας.
    Μπράβο στους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο που διέθεσαν προσφέροντας σε μας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα .
    Η παραπάνω εκδήλωση θα πρέπει να ενταχθεί και στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο χωριό μας ,σε μεγαλύτερο και ποιο άνετο χώρο για να υπάρχει η δυνατότητα να την παρακολουθήσει μεγαλύτερη μερίδα χωριανών μας.
    Και πάλι σας ευχαριστούμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.