Οι εθελοντές έδρασαν

Πραγματοποιήθηκε χτες και σήμερα το πρωί εθελοντική εξόρμηση καθαρισμού της παραλίας των Βατερών. Το Σάββατο ξεκίνησαν από  την κεντρική διασταύρωση των  Βατερών και προχώρησαν προς τα δεξιά (δυτικά). Σήμερα ξεκίνησαν από το ίδιο σημείο και προχώρησαν αντίθετα.

Άσχετα απ’ τον τρόπο οργάνωσης και τις διαφωνίες που εκφράστηκαν, αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος ή ενίσχυσαν την προσπάθεια. Μου είπαν ότι κίνηση καθαριότητας του χωριού θα γίνει την Τετάρτη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

22 απαντήσεις στο Οι εθελοντές έδρασαν

  1. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΡΙΟ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ. ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ. ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ !!!

  2. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΙ ΕΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ & ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΑ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ
    ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ,
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ (ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ) ΑΝΑΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ .ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ & ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ & ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ , ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ – ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

  3. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/proto-kampanaki-gia-dimo-lesvoy
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ.

  4. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ……..
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ?
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΡΟΧΕΣΔ & ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

  5. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Επειδή δεν γνωρίζω ακριβώς το θέμα μήπως θα μπορούσε ο άγνωστος /η η κάποιος Τρίτος να με ενημερώσει Υπεύθυνα και μένα ,ποιος επιχειρηματίας πληρώνει στο δήμο ,τι πληρώνει , γιατί πληρώνει και ποιες είναι η υποχρεώσεις του απέναντι στον δήμο για το κομμάτι της παραλίας που εκμεταλλεύεται ?
    Ο λόγος που ρωτώ είναι διότι ακούγονται χίλια δυο …….

  6. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΗΣΙΜΟ..ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΡΙΜΑΞΕΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΝΑΤΣΟ ΤΑΞΙΔΙ..Κ.Τ.Λ.
    ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ..ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΑΤΙΑ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑΖΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΣ!!!! ΕΓΩ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ…ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ!!!!

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΘΑΤΣΕΡ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΟΥ…………….

  8. Ο/Η giatros λέει:

    giafto pote den tha ginoume athropoi emeis oi vrisagotes giati eimaste kakoi anthropoi

  9. Ο/Η Αναγνώστης λέει:

    Ντροπή σε όλους σας με τους πολύωραίους τρόπους!!!!!!!!!Δικαιωμά σας να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε με οτιδήποτε κανείς κάποιος, αλλά προς τι τόσο μίσος και θυμός με τη συγκεκριμένη κίνηση? Είχατε κάποια συμφέροντα τα οποία έθιξε? Γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η τόσο έντονη αντίδρασή σας! Και τέλος απορώ πόσοι από εσας που έχετε τοσο μεγάλο θράσος θα είχατε και το αντιστοιχο θάρρος να γράφατε επόνυμα ή ακόμα τα τα λέγατε πρόσωπο με πρόσωπο στη συγκεκριμένη κοπέλα!!!!!!!!!! Για να καταλάβετε τι είδους πτηνά είστε όλοι σας!!!!!

    • Ο/Η !!!!!!!!!!!!!!! λέει:

      Η ΜΥΡΣΗΝΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ !!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ!!!
      ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ??

      • Ο/Η Αναγνώστης λέει:

        Κάνεις λάθος ερμηνεία, δεν εννοούσα αρπακτικά, δεν είναι του χαρακτήρα μου να δίνω τόσο σκληρούς χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους για τόσο φαιδρούς λόγους όπως κάνουν οι παραπάνω!!!!!

        • Ο/Η Αλιευς λέει:

          Σε ποιους παραπάνω αναφέρεσαι?????? γιατί στους παραπάνω συμμετέχω και εγώ που ερωτώ κάτι αλλά απάντηση δεν πήρα αλλά δεν θα πάρω κιόλας …..
          Θεωρώ όμως τον τρόπο που κάνεις την παρέμβαση σου το λιγότερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ακόμα και αν δεν αναφέρεσαι σε μένα διότι πριν καν αντιπαραθέσεις τις απόψεις σου, κάνεις αυτό που λες ότι κάνουν οι άλλοι δηλ. χαρακτηρίζεις συνανθρώπους σου και μάλιστα με άσχημο τρόπο (να πω και με μίσος?????) κρυμμένος πίσω από ανωνυμία , και αναρωτιέμαι αν ΕΣΥ θα το έκανες και πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον από αυτούς που κατηγορείς για πτηνά αλλά και για δειλούς αλλά και θρασείς .
          Και εγώ δεν συμφωνώ με πολλά που γράφονται και με τον τρόπο που γράφονται αλλά πρώτα λέγω την άποψη μου και μετά χαρακτηρίζω κάποιον, μόνο αν τα λόγια του με θίγουν…..
          Θα μπορούσα λοιπόν και εγώ να σε χαρακτηρίσω με τα ίδια και χειρότερα λόγια αλλά νομίζω τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ χαρακτηρισμό για το ποιος είσαι και τι πρεσβεύεις τον έδωσες Μόνος σου……

        • Ο/Η !!!!!!!!!!!!!!! λέει:

          ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ!!ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ….ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΘΑΡΡΟΣ !!

  10. Ο/Η Η ΑΛΗΘΕΙΑ λέει:

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.