Επισκέψεις στη βιβλιοθήκη

IMGP1910   Σήμερα το πρωί στη βιβλιοθήκη είχαμε …επίσημες  επισκέψεις! Μας επισκέφθηκαν τα νήπια και οι νηπιαγωγοί του Νηπιαγωγείου του χωριού μας. Δέκα παρόντα νήπια συνοδευόμενα από την κυρία Ειρήνη (Καβαλιώτισσα) και την κυρία Βασιλική (Φλωρινιώτισσα) ήρθαν στη βιβλιοθήκη μας για να τη γνωρίσουν.

IMGP1911Μας έκανε εντύπωση η εξαιρετική διαγωγή που υπέδειξαν καθόλη τη διάρκεια της επισκεψής τους και η άριστη επικοινωνία τους με τις δασκάλες τους.

Στην αρχή κεράστηκαν και φυλλομέτρησαν (διάβασαν, όπως έλεγαν τα ίδια) παραμύθια που ήταν τοποθετημένα πάνω στα τραπέζια, αφού φυσικά πρώτα συστηθήκαμε.

Στη συνέχεια έκαναν ερωτήσεις (που τις είχαν προετοιμάσει απ’ το σχολείο τους) για το πως λειτουργεί η βιβλιοθήκη, τι κάνουν τα IMGP1912παιδιά εκεί, που βρέθηκαν τα βιβλία, πως δανείζεται κάποιος βιβλία, πως έγινε το ωραίο κτίριο και άλλες.

Ύστερα ήρθε η ώρα να ακούσουν ένα ωραίο παραμύθ,ι από ένα βιβλίο της βιβλιοθήκης, σχετικά με το πάθημα της Αδυνατούλας που δεν έτρωγε το φαγητό της. Φυσικά και ζωγράφισαν ότι τους άρεσε από το παραμύθι.IMGP1913

IMGP1916Στο τέλος ζωγραφίζοντας τις φατσούλες τους, ανάλογα με το πως ένοιωθαν -χαρά, στεναχώρια, απορίες κ.λ.π.- έφτιαξαν ένα όμορφο δέντρο με τα ονόματά τους που το χάρισαν στη βιβλιοθήκη και υποσχέθηκαν ότι αφού βιβλιοδετήσουν στο σχολείο τους και τις ζωγραφιές τους θα τις φέρουν στη βιβλιοθήκη.IMGP1914

Φεύγοντας δεν παρέλειψαν να ποζάρουν βγαίνοντας από την αίθουσα.

Να είστε καλά και να σας ξαναδούμε.

Υ.Γ. Τα νήπια, όπως και οι μαθητές Α΄ και Β΄ δημοτικού μπορούν να έρθουν στη βιβλιοθήκη συνοδευόμενα  από ενήλικα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.