Εγκαίνια στο Δαμάντρι

Διαβάσαμε στο “Ν”

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, θα εγκαινιάσει το έργο «Αποκατάσταση – ανάδειξη κτιριακής υποδομής στην Ιερά Μονή Δαμανδρίου»  στον Πολιχνίτο, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι 

Προφανώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου του παλιού Γηροκομείου, του οποίου τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν.

Αυτή την ώρα είναι θέμα δικαιοσύνης να αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια ξαναζωντανέματος του μοναστηριού στο Δαμάντρι που κατέβαλε ο μέχρι πριν λίγα χρόνια ηγούμενός του αρχιμανδρίτης Μιχάλης Τυροπώλης.

Το παρέλαβε ερείπιο και εγκαταλειμμένο και επιτέλεσε εκεί τεράστιο έργο. Ακόμα και για την ανακαίνιση του κτιρίου του Γηροκομείου που θα θα εγκαινιαστεί αυτός έτρεξε, παρακάλεσε, πίεσε, και πέτυχε.

Στη συνέχεια λάθη (και δεν θα κρίνουμε εμείς από ποια πλευρά και σε ποιο βαθμό) τον απομάκρυναν από το έργο του και το νησί μας. Και αν δεχτούμε ότι όλα τα λάθη ήταν δικά του σε τίποτα δεν μειώνεται η αξία του έργου που πρόσφερε και η οποία θα πρέπει δημόσια να του αναγνωριστεί!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.