Καλή χολική χρονιά!

Η σελίδα μας εύχεται σ’ όλα τα παιδιά να είναι γερά και χαρούμενα και να έχουν καλή πρόοδο την καινούρια σχολική χρονιά που ξεκίνησε σήμερα.

Στους κάθε βαθμίδας δασκάλους και δασκάλες, εκτός από υγεία, να έχουν σωματική και πνευματική δύναμη για το καλό των παιδιών του χωριού μας.

Στο σχολείο του χωριού μας:

Το σχολείο λειτουργεί ως τριθέσιο με 30 περίπου παιδιά. Το ευχάριστο είναι ότι στην πρώτη τάξη φοιτούν 8 παιδιά.

Διευθύντρια και φέτος είναι η Μυρσίνη Νικέλλη. Υπηρετούν δυο ακόμα χωριανές δασκάλες στα πρωινά τμήματα, η Ελένη Γαρούφα (σύζυγος του Αριστείδη Μιαούλη) και η Στέλλα-Μαρίνα Μπολγούρα.

Επίσης υπάρχει δασκάλα για το απογευματινό ολοήμερο σχολείο καθώς και μια δασκάλα για παράλληλη στήριξη. Επιπλέον φέτος υπάρχει και σχολική νοσηλεύτρια.

Επίσης στο σχολείο υπάρχει δάσκαλος Πληροφορικής (ο Ανέστης Νικέλλης) και δασκάλα Αγγλικής γλώσσας. Αναμένεται και γυμναστής.

Στο Νηπιαγωγείο φοιτούν 13 νήπια-προνήπια, υπηρετούν δυο νηπιαγωγοί και μια δασκάλα αγγλικών.

Και πάλι καλή δύναμη σε όλους και επιτέλους ας τρέξουν οι αρμόδιοι να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου διδακτηρίου. Έχουμε χορτάσει από λόγια και πολιτικάντικες προβλέψεις. Τα τύπου κοντέινερ κουτιά όσο καλά κι αν ήταν για τις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε ο σεισμός δεν αποτελούν σχολικό κτίριο και δεν μπορούν να αξιοποιήσουν ούτε το μαθητικό δυναμικό ούτε το διδακτικό.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.