Εξωσχολική βοήθεια από τη Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας στην πρόσκλησή της προς τους εθελοντές να προσφέρουν στα παιδιά ή και στους ενήλικες γνώσεις και εμπειρία, βρήκε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από εκπαιδευτικούς για εξωσχολική βοήθεια στα παιδιά.

Έτσι τα παιδιά μπορούν να βοηθηθούν ως εξής:

Α. Στο Δημοτικό.

  1. Τα μικρά παιδιά της πρώτης και δευτέρας τάξης με την δασκάλα Στέλλα-Μαρίνα Μπολγούρα.
  2. Τα παιδιά των άλλων τάξεων με τη συνταξιούχο δασκάλα (παλιά …γνώριμη του σχολείου μας) Μεταξία Χαραμή

Η Στέλλα θα βοηθήσει μόνο τα μικρά παιδιά, όχι επειδή είναι και αυτή …μικρή, αλλά επειδή φέτος διδάσκει τα μεγάλα κανονικά στο σχολείο μας και δεν κρίνεται σωστό να αναλάβει η ίδια και την βοήθειά τους.

Β. Στο Γυμνάσιο και Λύκειο

  1. Η Μυρσίνη Κατσάνη προτίθεται να διδάξει δημιουργική γραφή για όλα τα παιδιά και να βοηθήσει στα φιλολογικά του γυμνασίου / λυκείου.
  2. Η έμπειρη Ειρήνη Αναγνώστου μπορεί να υποστηρίξει τα παιδιά της θεωρητικής κατεύθυνσης (ή όπως αλλιώς λέγεται τώρα!) και όσα προσανατολίζονται προς αυτήν στην Ιστορία και στα Αρχαία.

Η Ειρήνη τα μαθήματα μπορεί να τα κάνει όταν έρχεται στο χωριό ή και διαδικτυακά.

Για να οριστεί το πρόγραμμα των παραπάνω περιπτώσεων θα πρέπει τα παιδιά που ενδιαφέρονται να το δηλώσουν στη Βιβλιοθήκη ή απευθείας στους παραπάνω εκπαιδευτικούς, τους οποίους η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά για την καλή τους διάθεση να προσφέρουν και για την έμπρακτη αγάπη τους προς το χωριό μας και τους ανθρώπους του.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Εξωσχολική βοήθεια από τη Βιβλιοθήκη

  1. Ο/Η Ρούλα Ζυγούρη - Σταυρινού λέει:

    Θερμά συγχαρητήρια σ’ όλες τις κυρίες. Η προσφορά τους πραγματικά πολύ σπουδαία, όπως άλλωστε σπουδαίο είναι και το όλο έργο που επιτελεί η Βιβλιοθήκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.