Από την Μαρία Στεφάνου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολους όσους ήρθαν στην ομιλία του εντατικολογου κ.Ζιωγα. Δυστυχώς ο κόσμος που τον τίμησε ήταν πολύ λίγος πάρα το γεγονός ότι η ομιλία ήταν πολύ σημαντική και ανοιχτή προς όλες τις ηλικιες και προς όλον τον κόσμο και όχι μόνο για τους Βρισαγωτες/Βατεριανους.

Θα πραγματοποιηθούν και άλλες ομιλίες και δράσεις και είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να έρθουν,να ακούσουν,να κανουμε παρέα,να ανταλλάξουμε ιδέες-προτάσεις και να συμμετάσχει όποιος επιθυμεί σε ότι μπορεί για το όφελος όλης της περιοχής και των κατοίκων της.

Μαρια Στεφανου

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Από την Μαρία Στεφάνου

  1. Ο/Η Μαρια Γεωργελλη Κολιοπουλου . λέει:

    Πολύ ενδιαφέρουσα η ομιλία που μας έφερε σε μια πρώτη επαφή με αυτό το πραγματικά ευαίσθητο θέμα που τους περισσότερους , φοβίζει.. χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση για να εξοικειωθεί ο κόσμος με αυτό το Θεάρεστο έργο προσφοράς στον συνάνθρωπο ! Ευχαριστούμε πολύ Μαρία για την πρωτοβουλία σου και τον κ. Ζιώγα με την ομάδα του ! Η συγκίνηση ήταν μεγάλη , όταν ο γιατρός μας ο κ.Νίκος Μαυρουδής με τον κ. Ζιώγα μας θύμισαν την πρώτη προσφορά οργάνων στο Νοσοκομείο μας οτι έγινε από το σώμα της χωριανή μας και αείμνηστης ΜΑΡΊΑΣ ΤΑΞΕΙΔΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.