Διαπιστώσεις τρίτων

Μέσα στο καλοκαίρι ένας επισκέπτης του τόπου μας, βρήκε ανοιχτή τόσο την καγκελόπορτα όσο και την πίσω είσοδο του κτιρίου του παλιού Παρθεναγωγείου και περιδιάβηκε στους χώρους.

Τις διαπιστώσεις και τα ευρήματά του τα εμπιστεύθηκε σε χωριανή μας, γειτόνισσα του κτιρίου, απ’ την οποία πριν 15 μέρες πήρα την πληροφορία. Χτες μου παρέδωσε και τα ευρήματα του.

Ο επισκέπτης λοιπόν διαπίστωσε ότι στην πίσω πλευρά του κτιρίου τα αγριόχορτα ήταν τόσο μεγάλα ώστε με δυσκολία ξεχώριζαν κάποια σημεία απ’ την μεγάλη χελώνα που υπάρχει και μέσα στο κτίριο υπήρχαν σκόρπια έντυπα και βιβλία, απ’ τα οποία πήρε κάποια δειγματικά και τα παρέδωσε εκφράζοντας τη λύπη του για την κατάσταση.

Η τελευταία επιστολή έχει ημερομηνία 1901 και περιέχει σημαντικές πληροφορίες

Η αποδέκτης των ευρημάτων με ενημέρωσε χτες ότι μέσα στους χώρους του “πάλαι ποτέ” μουσείου κυκλοφορούσαν και παιδιά αλλά ήδη η είσοδος έχει κλειδωθεί και κάπως τα χόρτα έχουν κοπεί.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.