Για τον Γιώργο Τσάτσο

Ο φοροτεχνικός, ή απλοϊκά λογιστής, Γιώργος Τσάτσος, απ’ το γεγονός ότι παραμένει μήνες στο χωριό μας, είναι φανερό ότι κατέθεσε τα μολύβια και συνταξιοδοτήθηκε, αφήνοντας το γραφείο του σε έμπειρα χέρια.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθειά του στο στήσιμο του οικονομικού τομέα της Βιβλιοθήκης. Με τις εξαιρετικές συμβουλές του ξεπεράσαμε μεγάλα γραφειοκρατικά προβλήματα και στη συνέχεια είχαμε την συνεπή αρωγή του όλα αυτά τα 7 χρόνια λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, με τη μορφή νομικού προσώπου. Και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή αμοιβή!

Το πιο σημαντικό της προσφοράς του η συμβουλή του: Στρατή, αν θέλεις να λειτουργείτε χωρίς να αφήνετε αφορμές για κακοήθη σχόλια σε σχέση με τα οικονομικά του Συλλόγου σας για όλες τις δαπάνες ας να έχετε τιμολόγια και για όλες τις ειπράξεις σας νόμιμα δικαιολογητικά.

Γιώργο σε ευχαριστώ. Να είσαι γερός να χαρείς τη σύνταξή σου!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για τον Γιώργο Τσάτσο

  1. Ο/Η ΤΣΑΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    Στρατή, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,την αναγνώριση της προσφοράς μου και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Εξακολουθώ όμως να είμαι ενεργός, με μπροστάρηδες τους άξιους συνεργάτες μου, καθόσον οι οικοδομικές εργασίες που προέκυψαν από τον καταστροφικό σεισμό, με αναγκάζουν αυτή την περίοδο να παραμένω στο χωριό μας. Σε βεβαιώνω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα εξακολουθούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στη Βιβλιοθήκη, όπως και στην ΟΛΣΑ, στον Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας, στον Σύλλογο Πολιχνιατών Αθήνας, στον Σύλλογο Σιγρίου και σε όποιον άλλον Σύλλογο μου ζητηθεί βοήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.