Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας ενημερώνει υπενθυμίζοντας δυο διατάξεις του καταστατικού.

  1. Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 8 του καταστατικού είναι υποχρεωτική για το ΔΣ και τη ΓΣ η διαγραφή των μελών που δεν είναι ταμειακά εντάξει επί τριετία. Κάθε χρόνο η Βιβλιοθήκη φροντίζει να ενημερώσει και προσωπικά τα μέλη που εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία.
  2. Σύμφωνα την παράγραφο 7 του άρθρου 11 του καταστατικού η κανονική συμμετοχή ενός νέου μέλους στις γενικές συνελεύσεις των μελών της Βιβλιοθήκης γίνεται αν έχουν παρέλθει τρεις μήνες από την εγγραφή του. Επομένως για να θέσει κάποιο μέλος υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης ή να συμμετάσχει (ψηφίσει) σε αυτές πρέπει να ισχύει η πρόβλεψη του καταστατικού. Δεδομένου ότι στη Γενική Συνέλευση των μελών της Βιβλιοθήκης στις αρχές Αυγούστου 2025 θα εκλεγούν νέα όργανα θα μπορούν να συμμετάσχουν σ’ αυτήν όσα μέλη θα έχουν εγγραφεί μέχρι τέλους Απριλίου 2025.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.