Γραφική ύλη από τη Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2017 καθιέρωσε τη διανομή γραφικής ύλης σε όλα τα παιδιά που φοιτούν σε Γυμνάσια και Λύκεια του νησιού μας και έχουν αποφοιτήσει από το Δημοτικό σχολείο του χωριού μας. Ήταν μια πρωτοβουλία ως μια ελάχιστη στήριξη του σχολείου μας, του οποίου το μέλλον αμέσως μετά το σεισμό ήταν δυσοίωνο.

Τα τελευταία δυο χρόνια όμως κάποια πακέτα γραφικής ύλης δεν παραλαμβάνονται από τους δικαιούχους, αν και ενημερώνονται τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους. Για το λόγο αυτό και με σκοπό να μην γίνεται αλόγιστη δαπάνη η Βιβλιοθήκη αποφάσισε να προσφέρει γραφική ύλη σε όσα παιδιά ενδιαφέρονται και το ζητήσουν.

Είναι πολύ εύκολο να διαχυθεί αυτή η πληροφορία από το ένα παιδί στο άλλο. Τα παιδιά (ή οι γονείς) μπορούν προφορικά να το δηλώσουν σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ της Βιβλιοθήκης μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου, ώστε να γίνει έγκαιρα η παραγγελία και η διανομή στα παιδιά πριν αρχίσουν τα μαθήματα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.