Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας ευχαριστεί και συγχαίρει όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στη χτεσινή δίωρη μουσική εκδήλωση στα “Ρίχια”.

Τα παιδιά που πήραν μέρος ήταν κατά όργανο: Μπουζούκι: Ηλίας Βερυκάκης, Παναγιώτης Λάμπρου, Στράτος Νικέλλης, Μυρσίνη Κουκούλα. Σαντούρι:Χρήστος Κατσάνης, Παναγιώτης Παππάς, Μαρία Καραΐσκου, Ελένη Νταούτη, Στέλλα Παπαδόπουλου, Σπυριδούλα Μπατζάκη, Κωνσταντίνος Τριανατφύλλου, Μιχαέλλα Αποστολή, Παναγιώτης Μπατζάκης Αρμόνιο: Κωνσταντίνος Σάββας, Γιώργος Λινάρδος, Αλέξανδρος Λινάρδος Τουμπελέκι: Παναγιώτης Μπατζάκης Κιθάρα: Χριστίνα Σάββα Ηλεκτρική κιθάρα: Ταξιάρχης Παγκόπουλος, τραγούδι: Κατερίνα Λάμπρου, Παναγιώτης Λάμπρου, Γεωργία Κελαϊδόνη.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί τις οικογένειες των παιδιών που τα ενθαρρύνουν στις προσπάθειες τους και τις εκατοντάδες αυτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση και ενίσχυσαν την ενθάρρυνση αυτή με την παρουσία και το χειροκρότημά τους.

Επίσης η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί και συγχαίρει τον δάσκαλο Κώστα Ζαφειρίου για την αποτελεσματική διδασκαλία που προσφέρει στα παιδιά.

Τέλος η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί τον Γιώργο Καπτανή για την διάθεση του χώρου του καταστήματός του, τον Γιάννη Μυρμίγκο για την ακόμα μια φορά αποτελεσματική διαχείριση του ήχου, τον Κώστα Θ. Νικέλλη για τον φωτισμό της εξέδρας και τον Κώστα Κωστάκη για τη βοήθεια του στη μεταφορά των καθισμάτων και μέρους της θεατρικής εξέδρας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.