Το ημερολόγιο του Συλλόγου Εθελοντών αιμοδοτών

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών “Άγιος Παντελεήμων” με τυπική έδρα τη Βρίσα, ο οποίος δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την περιοχή μας, και του οποίου το καταστατικό αναμένεται να εγκριθεί απ’ το Πρωτοδικείο σε λίγες μέρες, εξέδωσε ένα απλό ημερολόγιο για να προωθήσει ακόμα περισσότερο τον ιερό θεσμό της αιμοδοσίας.

Οι Εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου εύχονται σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Το ημερολόγιο του Συλλόγου Εθελοντών αιμοδοτών

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ “ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ”ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΥ!

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ Κ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Η σελίδα μας είναι ανοιχτή για δημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας που αφορά φορέα της περιοχής μας. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν πρόκειται για συλλογική εθελοντική δραστηριότητα και ακόμα περισσότερο όταν αυτή η δραστηριότητα έχει ως μοναδικό στόχο να σώζει ζωές.
      Προσκαλώ για τούτο τον ανώνυμο σχολιογράφο και τους υπευθύνους του συλλόγου “Άγιος Λουκάς” όποτε θέλουν να μας στέλνουν ένα ενημερωτικό δελτίο για δημοσιοποίηση.
      ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ!ΜΙΑΣ Κ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.