Για την χτεσινή παράσταση

Πραγματοποιήθηκε χτες με επιτυχία η θεατρική παράσταση της εφηβικής ομάδας της Βιβλιοθήκης με το έργο της Κατερίνας Γεωργή “χάσμα γενεών και ανθρώπων” σε σκηνοθεσία της ίδιας.

Διακόσια περίπου άτομα χειροκρότησαν ζεστά τα παιδιά και την “δασκάλα” τους, ανταμείβοντας τα για την πολύμηνη προπάθεια τους.

Τα παιδιά που πήραν μέρος είναι:

Δημήτρης Τσεκρέζη, Μιχαέλλα Αποστολή ,  Γιάννης Μέρμηγκας, Χριστίνα Μέρμηγκα, Σπυριδούλα Μπατζάκη, Ελένη Νταούτι, Κλέα Νταουνταχ, Μαρία Καραΐσκου, Χριστίνα Προκοπίου, Χριστίνα Παππά 

Η Βιβλιοθήκη συγχαίρει τη θεατρική ομάδα και εύχεται η εμπειρία τους αυτή να αποτελεί γλυκειά ανάμνηση στα δύσκολα χρόνια της ζωής που τα περιμένουν. Επίσης ευχαριστεί την Κατερίνα και την συγχαίρει που κατάφερε να φέρει σε πέρας το πολύ δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί επίσης τα αδέλφια Ελένη και Παναγιώτη Κόπανο για την υποστήριξη της παράστασης, η πρώτη απ’ τη θέση του υποβολέα και ο δεύτερος για τη διαχείρηση των ηχητικών της παράτασης. Ευχαριστίες και προς τους “μόνιμους τεχνικούς” του ήχου, Γιάννη Μυρμίγκο, και του φωτισμού, Ανέστη Νικέλλη. Τα σκηνικά ήταν -όπως πάντα- της Ταΐσιας Μάσλοβα-Αναγνώστου.

Τέλος η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί:

την Διευθύντρια του σχολείου μας Μυρσίνη Νικέλλη για την μοναδική εξυπηρέτηση στην χρήση του χώρου του σχολείου, την άδεια της οποίας μας έδωσε η σχολική Επιτροπή του Δήμου.

τον Θεολόγο Μπατζάκη για το στήσιμο της σκηνής

τον Ανδροκλή Τσέλεκα για την βιντεοσκόπηση της παράστασης

τον Γιώργο Θ. Καπτανή για την παραχώρηση ενός τραπεζιού και τεσσάρων καθισμάτων

την Ελένη Φιλίππου για την παραχώρηση ενός καναπέ

Τον Γιώργο Τσάτσο και τον Μπάμπη Πατσατζή για τη βοήθειά τους στην μεταφορά των καθισμάτων και τους πολλούς που συγκέντρωσαν τα καθίσματα μετά το τέλος της παράστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη παράσταση δόθηκε με βάση εξοπλισμό (από τη σκηνή μέχρι τον ήχο και τον φωτισμό) που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Βιβλιοθήκη του χωριού μας, δηλαδή στην τοπική μας κοινωνία.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Για την χτεσινή παράσταση

  1. Ο/Η Αθανασιου Γιωργος λέει:

    Πολλα συγχαρητηρια στην Κατερινα,στην βιβλιοθηκη και σε ολους τους συντελεστες!!!Τετοιες δρασεις μονο ελπιδα μπορουν να φερουν!!!Μπραβο στα παιδια της θεατρικης ομαδας!!Δινετε φως στο σκοταδι της Βρισας.

  2. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ λέει:

    Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Γεωργή για την συγγραφή και την σκηνοθεσία της παράστασης καθώς και για το πάθος της να μεταδώσει την αγάπη για το θέατρο στα παιδιά της θεατρικής εφηβικής ομάδας της βιβλιοθήκης και να μην αφήσει να πάνε χαμένες οι μέχρι τώρα προσπάθειες των παιδιών και της αξέχαστης Χρυσούλας Ζωγράφου, συγχαρητήρια στα παιδιά που βρίσκουν χρόνο μέσα στις πολλές υποχρεώσεις τους να συμμετέχουν σε μια τόσο όμορφη προσπάθεια , σε όλους τους συντελεστές της παράστασης και στην Βιβλιοθήκη του χωριού μας γιατί Η ΒΡΙΣΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.