Είδατε τον ΔΕΔΔΗΕ!

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που μας προσφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ. Τα καλώδιά του συγκρατούν τα σάπια πεύκα από τα κεφάλια των περαστικών!

Πρόκειται για τον επάνω, προς τα ανατολικά, δρόμο του οικισμού των Βατερών. Τα πεύκα, θύματα της πυρκαγιάς του 2022, με το δυνατό μελτέμι πέφτουν -και θα πέφτουν- χωρίς να προειδοποιούν και …ο Θεός προστάτης και βοηθός των περαστικών.

Και η αρμόδια ελληνική γραφειοκρατία και αδιαφορία θα τυρβάζει περί αρμοδιοτήτων, ελλειπών κονδυλίων και άλλων …όπλων της, αδιαφορώντας για τα πιθανά δυσμενή αποτελέσματα του τρόπου που σκέπτεται και (δεν) ενεργεί!

Και κάτι ακόμα: Πριν λίγο είδα την πινακίδα που είχε στηθεί στη νότια είσοδο του χωριού και προειδοποιούσε για την επικινδυνότητά του να έχει βγει και να έχει πεταχτεί λίγο πιο πέρα. Άραγε την έβγαλαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και επομένως έχει αρθεί η επικινδυνότητα του χωριού ή είναι έργο των “αγανακτισμένων του Συντάγματος”;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.