Για την ύδρευση μας

” Την ώρα που η Λέσβος βουλιάζει στο νερό, ένα χωριό της, η Αγία Μαρίνα, βιώνει σημαντικά προβλήματα υδροδότησης, που δε θα τελειώσουν αν δεν υπάρξει οριστική αντιμετώπισή τους με νέα γεώτρηση…”

Το παραπάνω απόσπασμα από δημοσίευση του ΕΜΠΡΟΣ έρχεται λίγες μέρες μετά την ταλαιπωρία του Πολιχνίτου εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία. Τα δυο περιστατικά έφεραν στη συζήτηση το ενδεχόμενο αντίστοιχων προβλημάτων στο χωριό μας ή στα Βατερά. Πέρσι το καλοκαίρι έγιναν κάποιες συζητήσεις και κινήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να υπάρξει μια εναλλακτική λύση για την υδροδότησή τους. Σε συνάντηση φορέων του χωριού ο αντιδήμαρχος Πολιχνίτου κος Βουνάτσος εξέφραζε την αγωνία του μη τυχόν δημιουργηθεί πρόβλημα στην υδροδότηση των Βατερών, των οποίων η γεώτρηση -λένε- έχει “αδυνατίσει”

Ήρθαν ειδικοί, εξέτασαν σημεία στα οποία θα μπορούσε να γίνει καινούρια γεώτρηση, άκουσα ότι προέκριναν κάποιο, αλλά -όπως συνήθως στην Ελλάδα μας- δεν έγινε τίποτα. Ίσως η αναφορά στο θέμα αυτό, τώρα που υπάρχουν πολύ πιο πιεστικά προβλήματα, να φαντάζει παράταιρη και υπερβολική αλλά γνωρίζοντας τους ρυθμούς του δημοσίου και του δήμου μήπως θα πρέπει να ξεκινήσει με τη νέα χρονιά η προσπάθεια για κάποια εναλλακτική λύση ώστε να μη χρειαστεί να τρέχουμε την τελευταία στιγμή;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.