Η κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα;

Έχει γεμίσει το νησί με ξένους τουρίστες αλλά στα Βατερά είναι αξιοσημείωτο γεγονός αν φανεί κάποιος!

Ήδη μπήκαμε ημερολογιακά στο καλοκαίρι αλλά η κίνηση σχεδόν στο μηδέν. Έτσι πάμε για μια ακόμα χρονιά σε μια τουριστική περίοδο 30-40 ημερών. Πως να βγει ένα μαγαζί;

Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Τα κλειστά μαγαζιά (μέχρι πριν λίγες μέρες) είναι υπεύθυνα για την μηδαμινή κίνηση ή η μικρή κίνηση είναι η αιτία που κρατά κλειστά τα μαγαζιά;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Η κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα;

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δυστυχως αλλα ενας ακομα λογος για την μηδαμινη κινηση ειναι και η ανυπαρκτη διαφημιση των Βατερων.Ολες οι ταξιδιωτικες εκπομπες η και τα αρθρα σε περιοδικα κλο που εχουν κανει αφιερωμα στη Λεσβο,προσπερνουν τα Βατερα τελειως ή στην καλυτερη αναφερουν μονο τεσσερεις λεξεις “Βατερα η μεγαλυτερη παραλια” και τιποτα αλλο.Ο μονος που κανει διαφημιση των Βατερων,ειναι ο κ.Συνανης,οταν τον βγαζει σε συνδεση κανενα μεγαλο καναλι.Ισως οι επιχειρηματιες των Βατερων θα επρεπε να συντονιστουν και να συνασπιστουν και να προωθησουν την περιοχη,αντι να επαναπαυονται στον “οβολο” ντοπιων ή ντοπιοκαταγομενων.

  2. Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΕΛΛΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

    Ναι σωστά τα λέει ο Ανώνυμος …ότι λείπει η σωστή διαφήμιση… Θα πρόσθετα ακόμη ένα σοβαρότατο λόγο . Είμαστε στο ΤΈΛΜΑ γιατί είμαστε στο ΤΈΡΜΑ ….. και αντιθέτως , επειδή είμαστε στο ΤΈΡΜΑ, βρισκόμαστε στο ΤΈΛΜΑ …. Ο ΔΡΌΜΟΣ αυτός ο ευλογημένος δρόμος που θα ενώσει το Νότιο τμήμα του νησιού και που τόσες υποσχέσεις που επί χρόοοονια έχουν δοθεί , πότε επιτέλους θα γίνει ??? Αυτό θα είναι η σωτηρία μας, γιατί θα υπάρχει ροή και η ροή του κόσμου είναι το ζητούμενο … Ας πάψουν οι υποσχέσεις και ας προχωρήσουν στην υλοποίηση του έργου που δεν είναι δα και τόσο δύσκολο ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.