Από την εθελοντική ομάδα νέων

Καλησπέρα σας, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.

Πιστοί στο ραντεβού μας, για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Εθελοντική ομάδα νέων Βρίσας και Βατερών διοργανώνει τη Δευτέρα 12 Αυγούστου εθελοντικό πάρτι στο δημοτικό σχολείο Βρίσας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών, τόσο της Βρίσας όσο και των Βατερών, σε συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς.

Το έργο που έχει επιδείξει αυτή η ομάδα, από τον πρώτο κιόλας χρόνο ίδρυσης της, είναι γνωστό, πάντα με γνώμονα το καλό το τόπου μας. Τα έσοδα των 2 προηγουμένων εκδηλώσεων κάλυψαν την αγορά πυροσβεστικού υλικού.

Στη προσπάθεια αυτή, καλούμε -συγχωριανούς και μη- να μας στηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν. Αξίζει στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο του κ. Σταμογιώργο , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αθήνας και τον πρόεδρο του κ. Σταυρινό και την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βρίσας κα. Μυρσίνη Νικέλλη για την στήριξη τους στην προσπάθεια μας.

Όποιος επιθυμεί να στηρίξει το σκοπό αυτό , μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μέσω μηνύματος ή να μας καλέσει στο παρακάτω τηλέφωνο: 6975725990

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.