Καλό καλοκαίρι!!!

Έστω και με σχετική καθυστέρηση ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι

Στα Βατερά το καλοκαίρι το υποδεχτήκαμε με εξαιρετικό καιρό και τη θάλασσα “γάλα”. Και κάπως ζωντανέψαμε!

Από το τέλος Μαΐου το ξενοδοχείο “ΕΙΡΗΝΗ” μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας. Το “Seven Haeven” ανακαινίζεται εδώ και καιρό, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που του προκάλεσε η χειμωνιάτικη νοτιά. Το “HOLA” και το “BLUE MACAO” κανονικά. Το ξενοδοχείο “ΑΦΡΟΔΙΤΗ” το είδαμε ανοιχτό. Ανοιχτά και τα ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ, το ΠΛΑΤΑΝΑΚΙ, το καφέ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ, το καινούριο κατάστημα (συγνώμη αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το όνομα) στο κτίριο της Τσελεπιδάκη. ΄’Ανοιξε ο ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, με χαμηλούς ρυθμούς ο ΖΟΥΡΟΣ. Ανοιχτά βέβαια και τα VEGGERA, MYLOS και ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ. Ανοιχτό και το ξενοδοχείο ΟΜΗΡΟΣ. Τέλος ανοιχτό και του ΑΓΓΕΛΕΡΟΥ στον Άγιο Φωκά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Καλό καλοκαίρι!!!

  1. Ο/Η Stratis λέει:

    Τρία ανώνυμα σχόλια (σε διαφορετικά άρθρα) δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν. Επαναλαμβάνουμε ότι είναι δυνατό να δημοσιευτεί ανώνυμο σχόλιο μόνο αν η σελίδα μας γνωρίζει τον συντάκτη του και αυτός αποδέχεται να δοθούν τα στοιχεία του σε όποιον τα ζητήσει επειδή θεωρεί ότι το σχόλιο τον αφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.